El Barça Lassa d’handbol no s’atura

El Barça Lassa d’handbol no s’atura

Avui a les 21 h torna la Lliga Bauhaus Asobal al Palau Blaugrana davant el Bada Osca

Amb les imatges del contundent triomf dels blaugranes a la pista del Kristianstad ben presents, el Barça Lassa torna avui a tenir partit de competició oficial. Els barcelonistes arriben divendres a la tarda des de Suècia i, sense entrenar-se, hauran de sortir a competir al Palau Blaugrana a la jornada 19 de la competició estatal.

Cansament i exigència

Els culers van jugar dijous a la nit a Suècia, i un cop finalitzat el partit van haver de recórrer les dues hores d’autocar que separen Kristianstad de l’aeroport de Copenhaguen, on van fer nit.

Divendres volaven cap a Barcelona, on van arribar a les 16 h. Amb aquestes dades, i després de l’exigent triomf aconseguit a Suècia, Pascual i els seus han de sortir a la pista davant el Bada Osca, setè classificat de la Lliga.

Sense Jallouz i Kopljar

A la baixa de Kopljar s’hi ha de sumar la de Wael Jallouz. El lateral blaugrana té un esquinç de turmell i serà dubte per al partit del dissabte vinent davant el Rhein Neckar Lowen.

Amb aquestes dues baixes segures, i amb la possible incorporació de Filip Jicha, no es descarta que Pascual doni descans a algun altre jugador del primer equip i incorpori un jove del filial. Com és habitual en els partits de casa, fins la mateixa tarda no donarà la llista definitiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut