Podi en totes les categories al Campionat de Catalunya de Patinatge

Podi en totes les categories al Campionat de Catalunya de Patinatge

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Puigcerdà el campionat de Catalunya, i el Barça hi ha tingut una nodrida representació i guanyadors

El primer podi del Campionat va ser per a Marina Revilla, que es va proclamar subcampiona de Catalunya en categoria Escola, i a la categoria Debutant Carla Sánchez també va acabar en segona posició. La seva companya Noa Barcons va ser tercera. Pel que fa a la categoria Benjamí, Laura Fluvia va acabar en una meritòria quarta posició.

Annika Huestis va ser la primera campiona de Catalunya a la categoria Aleví, mentre que la seva companya Clara Royo va ser tercera. Ona Fito va finalitzar quarta. Pel que fa a les categories nacionals, el FC Barcelona va acabar en segon lloc gràcies a la patinadora Maria Rodríguez.

Podi blaugrana

A la categoria Basic Novice tot el podi va ser blaugrana: Erika Riera, Fanny Maria i Anna Royo van acabar entre les tres primeres, i Martina Puiggali va acabar en quarta posició. Els seus programes van ser tot un èxit. En categoria Debs la campiona de Catalunya va ser Júlia Rodríguez, i Alexandra Martínez va acabar en segona posició. Alba Ribera i Berta Guinovart van ser cinquena i sisena, respectivament.
 
Martina Mancusí, en categoria Novice Advanced, va acabar en la primera posició seguida d’Ingrid Riera, subcampiona. Monica Carratalá va acabar quarta i Ariadna Sibera, cinquena. Finalment, en categoria Novice Advanced i Junior ISU, Arnau Joly i Aleix Gabara van ser campió i subcampió.

Cal destacar també el paper de Ton Cónsul, que va ser convocat per la selecció espanyola per competir a l’Internacional de Viena. Després d’un gran programa curt que el situava primer, va acabar sisè després del programa lliure.

Ha estat un gran cap de setmana per al FC Barcelona de patinatge artístic sobre gel, i els entrenadors blaugrana Patrick Capmartin, Marta Andrade i Ingrid Amarante van rebre nombroses felicitacions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut