FC Barcelona 7 – Movistar Inter 1: Les conclusions del 7-1

Els blaugranes van vèncer clarament el líder de la LNFS i se situen a quatre punts del cap de classificació

El Barça Lassa va guanyar per 7-1 el líder de la LNFS, el Movistar Inter, i es va situar a només quatre punts dels madrilenys a la classificació quan queden únicament vuit partits per finalitzar la Lliga Regular. Després d’aquesta victòria es poden treure les conclusions següents:

S’ha trencat la ratxa negativa

Els homes de Marc Carmona portaven una ratxa de sis partits consecutius perdent davant del Movistar Inter. Aquesta sèrie de derrotes va començar a les semifinals de la Copa d’Espanya de Logronyo quan els blaugranes van caure per un contundent 6-1 i en què la lesió al tendó d’Aquil·les d’Ari Santos va ser la pitjor notícia. La temporada passada, els culers van perdre als dos partits de Lliga, a més de l’enfrontament a les semifinals de la Copa del Rei. I al partit de la primera volta, el Barça Lassa va ser derrotat per 3-1 amb una altra lesió important, en aquest cas Sergio Lozano, que ha estat apartat dels terrenys de joc durant quatre mesos. Amb aquesta victòria trenquen una ratxa negativa de manera contundent que ha de donar confiança a l’equip per als propers enfrontaments.

Recuperació de lesionats

Sergio Lozano va caure lesionat precisament contra els madrilenys a la primera volta i en tot aquest període no ha pogut disputar cap partit amb els seus companys. Dissabte va tornar a jugar i va marcar un golàs que permet sumar un efectiu importantíssim per al tram final de la temporada. També va tornar a jugar Ferrao a la Lliga després de perdre’s els últims enfrontaments, amb un gol inclòs, digne d’un dels millors pivots de la LNFS.

Millor atac de la LNFS

Marcar set gols és sempre difícil, i més si és contra un equip com el Movistar Inter, però els blaugranes van ser capaços de trobar la porteria rival en set ocasions contra la millor defensa de la LNFS. A més, gràcies a l’efectivitat culer, l’equip s’ha situat com el millor atac de la competició amb 117 gols i ha superat els 115 dels madrilenys.

Dyego

El brasiler segueix sumant. No ha perdut el seu esperit golejador que l’acompanya els darrers mesos de competició i gràcies al gol al primer minut que va fer dissabte, encadena nou partits consecutius marcant almenys un gol a la LNFS. Dyego ha marcat 11 gols en aquests nou partits jugats a la Lliga.

Públic

Els 6.531 espectadors que van veure en directe des del Palau Blaugrana van xalar d’allò més. Aquesta xifra suposa la segona millor entrada a la història de la secció de futbol sala després que en el cinquè partit de la final davant el Caja Segòvia, els aficionats blaugrana totalitzessin 6.872 espectadors per veure com l’equip es proclamava campió de Lliga per primera vegada a la història de la secció.