Local

Duel d’alt voltatge a la gèlida Moscou

El Khimki i el Barça Lassa afronten el partit d’aquest dijous a Moscou empatats en la quarta posició de la classificació (18 hores, Esport3 i Canal+ Deportes)

S’intuïa abans de començar aquest Top 16 i s’ha confirmat en cada jornada. Tots els partits són de màxima exigència i s’han d’encarar com a finals, ja que cada victòria pot valer el seu pes en or. Aquest dijous el repte és emportar-se el triomf de la pista del Khimki, un equip replet de figures, com Shved, Rice i Koponen o els rocosos Augustine i Paul Davis, que va ser baixa en el partit disputat al Palau. A casa el Barça Lassa va signar un magnífic matx davant el Khimki (87-70), però el conjunt rus és molt més perillós quan juga com a local. A la seva pista, per exemple, va ser capaç d’imposar-se al totpoderós CSKA.

Els blaugranes arriben a la cita amb confiança i ambició després del valuós triomf contra l’Olympiacos, però són conscients de la dificultat del duel. El Khimki és l’equip que més taps posa per partit a l’Eurolliga (4,9) i el que més pilotes recupera (8,6). El Barça Lassa és el conjunt que menys pilotes perd (10,8 per partit). Xavi Pascual no podrà comptar amb els lesionats Shane Lawal i Àlex Abrines, però sí que tindrà a la seva disposició Joey Dorsey, que no va poder jugar el darrer partit de la Lliga Endesa a la pista del CAI Saragossa, però que va deixar molt bones sensacions en el seu debut davant l’Olympiacos.

Més notícies aquí