Planasa Navarra - FC Barcelona Lassa: Victòria per seguir pensant en el Play-off

Els de Julbe, molt seriosos durant tot el partit, s’emporten en el tram final un matx que suposa la permanència virtual Els júniors Martínez, Figueras i Diagne van disputar un total de 19 minuts de qualitat amb un bon rendiment

El Barça Lassa B de bàsquet segueix cremant etapes i aquest divendres ha superat el Planasa Navarra per 82-84 en un triomf de valor doble. Primer, per assegurar de manera virtual la permanència a la LEB Or un curs més. En segon lloc, per seguir pensant en disputar el Play-off un cop aconseguida la 13a victòria de la temporada.

El matx no va ser gens fàcil per als catalans, que en el primer quart van encaixar 28 punts d’un Basket Navarra que liderava l’interior Oliver Arteaga, un clàssic de la categoria, i que estava ben secundat per Yaroslav Korolev. Els de Julbe van reaccionar i van aconseguir igualar el matx un cop arribats al descans amb el 45-40.

En el segon temps la bona feina del Barça Lassa B es va veure reflectida amb els punts de Sulejmanovic (23 punts i 9 rebots), Marc Garcia (14) i la bona direcció i encert des del tir lliure d’Stefan Peno, que amb 12 punts i 15 de valoració va completar un dels millors partits de la temporada. Al final del tercer quart el marcador reflectiu un punt de marge per al filial: 64-65.

En els últims deu minuts els locals van sobresortir per uns instants, però el Barça B, tot i la seva joventut, va saber mantenir el cap fred i va acabar decidint el matx des de la línia del 4.60. El 82-84 permet als catalans acariciar la salvació matemàtica i seguir en places d’accés al Play-off.