Comencen les visites guiades a l'Exposició de l'Espai Barça

Comencen les visites guiades a l'Exposició de l'Espai Barça

Els socis poden conèixer amb més profunditat el Nou Palau Blaugrana atesos per un especialista en el projecte tots els dijous, entre les 18 i les 20 hores, sense necessitat d’inscripció prèvia

L’Exposició de l’Espai Barça que el FC Barcelona va presentar dimarts passat, i que es pot visitar a la Sala París de les instal·lacions del Camp Nou, al costat de l’FCB Botiga, està rebent una gran acceptació per part dels socis i els aficionats. El Club vol apropar a l’afició el projecte patrimonial, i en especial la proposta guanyadora del Nou Palau Blaugrana, que centra el gran interès d’aquesta exposició, oberta a tot el públic. També ofereix visites guiades específiques i exclusives per als socis, tots els dijous entre les 18 i les 20 hores i sense necessitat d’inscripció prèvia.

Aquest dijous va ser el primer dia d’aquestes visites guiades per als socis, que estan atesos per un especialista de l’Espai Barça, el qual explica les característiques més destacades i contesta a totes aquelles preguntes o consultes que se li vulguin fer sobre el projecte. La maqueta del Nou Palau Blaugrana i els vídeos que es poden veure en diferents punts de l’exposició estan sent les grans atraccions per als socis i aficionats que la visiten. Les visites permeten anar descobrint les característiques i l’evolució del projecte de transformació de les instal·lacions blaugrana.

La inauguració de l’exposició va coincidir amb la presentació del projecte del Nou Palau Blaugrana, i està oberta a tothom de dilluns a dissabte de 10 a 20 hores, els diumenges de 10 a 15 hores, i els dies de partit fins a l’inici de la segona part. La Sala París està situada al Bulevard de l’actual Palau Blaugrana, al costat de l’FCBotiga. Aquest cap de setmana, però, diumenge a la tarda l’exposició estarà oberta fins a la mitja part del partit de bàsquet, que el Barça Lassa disputarà a partir de les 18.00 hores davant l’Unicaja de Màlaga.

Activitat al Palau Blaugrana aquest cap de setmana

El partit de bàsquet no serà l’única bona oportunitat d’aquest cap de setmana de visitar l’exposició per a tots aquells que s’apropin al Palau Blaugrana. Dissabte juga l’equip d’handbol a partir de les 20.30 hores, contra el Rhein-Neckar Lowen, en partit de la Copa d’Europa, i l’horari de l’exposició s’allargarà fins a la mitja part del partit. Pel que fa a diumenge, a més del partit de bàsquet, l’equip d’hoquei disputarà el seu partit de Lliga Europea davant del Liceo a les 11.30 hores.

L’assistència a aquests partits pot representar una bona oportunitat per decidir completar la jornada amb una visita a l’exposició i comprovar l’envergadura del futur Espai Barça.

[[BOTOVERMELL::TOTA LA INFORMACIÓ++DE L'ESPAI BARÇA::http://www.fcbarcelona.cat/espaibarca::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut