Volen mantenir el bon moment

Volen mantenir el bon moment

Els blaugranes volen sumar els tres punts i arribar a la Copa d’Espanya en un moment dolç En cas de marcar, Dyego encadenaria 10 jornades consecutives marcant almenys un gol en Lliga

El FC Barcelona Lassa jugarà divendres, 4 de març, a partir de les 20 h (Esport3), el partit de la Jornada 23 de la LNFS davant del Llevant UD DM amb la intenció d’aprofitar el bon moment i vèncer en un partit molt important per als interessos blaugrana. A més, el fet d’arribar a la Copa d’Espanya, que començarà la setmana vinent a Guadalajara, amb bones sensacions seria una bona manera d’afrontar un títol que s’ha resistit els darrers dos anys i que els de Marc Carmona van aconseguir de manera consecutiva durant tres temporades.

El Llevant UD DM està situat a l’11a posició de la classificació i no pateix pels llocs de descens amb els seus 22 punts. Però, si poc els va faltar per entrar a la Copa d’Espanya, el repte dels valencians és mirar de colar-se al play-off de la LNFS. Serà complicat, ja que l’equip encara no ha guanyat cap partit a casa seva, amb tres empats i vuit derrotes. El Barça Lassa intentarà aprofitar-se d’aquest fet i deixar que el Llevant continuï sent l’únic equip de la LNFS que encara no ha guanyat davant dels seus aficionats.

El millor atac contra el pitjor

Després dels set gols davant del Movistar Inter, els blaugranes són el millor atac de la LNFS amb 117 gols en les 22 jornades disputades fins ara, amb una mitjana de 5,31 gols per partit. A més, són el millor atac a domicili amb 52 dianes. Per la seva banda, els valencians són el pitjor equip en atac. Només han pogut fer 52 gols en total i se situen a la cua de la competició en aquest aspecte del joc. En l’aspecte defensiu, són la quarta pitjor defensa local en haver encaixat 51 gols en els 11 partits disputats a El Cabanyal.

Sense Gabriel

Marc Carmona podrà comptar amb tots els seus efectius a excepció del brasiler Gabriel, que es va lesionar durant un entrenament aquesta setmana i estarà allunyat de les pistes durant les pròximes setmanes. En el seu lloc ha viatjat el jove del Barça B Juan Emilio.

Un dels al·licients del partit serà comprovar si l’olfacte golejador de Dyego continua intacte com en les darreres nou jornades a la Lliga, en què el brasiler ha trobat porteria.

El precedent

El Barça Lassa va vèncer al partit de la primera volta davant dels valencians per 4-0, però el matx va costar molt més del que assenyala el marcador. Els de Carmona van arribar a la mitja part només amb un gol d’avantatge gràcies a la diana de Ferrao. I no va ser fins als minuts finals, gràcies a dos gols de Wilde, que els blaugranes no van decidir el matx. Anteriorment, el porter Cristian va fer un gol des de la seva pròpia porteria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut