Tomic: “A la Lliga estem bé i cal seguir així”

Tomic: “A la Lliga estem bé i cal seguir així”

El pivot croat del Barça Lassa assegura que l’equip s’ha de centrar en l’exigent partit d’aquest diumenge contra l’Unicaja

El Barça Lassa i l’Unicaja de Màlaga es tornaran a veure les cares aquest diumenge al Palau (18 hores, Teledeporte). Serà el tercer enfrontament entre ambdós conjunts aquesta temporada. Ante Tomic i Samardo Samuels, dos dels referents interiors del Barça Lassa, han valorat aquest nou duel contra el conjunt malagueny. “Després de qualsevol derrota s’ha de mirar endavant i intentar guanyar el següent compromís. Sabem que hem de jugar molt millor per guanyar partits”, ha reconegut Tomic aquest dissabte abans de l’entrenament de l’equip a la Ciutat Esportiva.

El ‘44’ blaugrana ha destacat el potencial de l’Unicaja: “És un bon equip. Els resultats d’aquest any no són bons, però sempre és un equip molt perillós. En l’últim partit contra ells ja vam poder comprovar que, si et relaxes una mica, tenen qualitat més que suficient per guanyar-te. Hem de repetir el nivell de la primera part del partit de Màlaga”. Ante Tomic ha explicat que no sempre és fàcil estar centrat en totes les competicions, però té clar que a la Lliga Endesa s’ha de continuar sumant: “A la Lliga estem bé i cal seguir així”.

L’Unicaja, rival de primer nivell

Samardo Samuels tampoc ha escatimat elogis per a un rival amb molt de potencial: “L’Unicaja és un equip de primer nivell, amb bons jugadors i un bon entrenador. Recordo que són un equip molt dur a la pintura i aquest diumenge vindran a donar-ho tot. Hem d’estar preparats”. “Tots els partits seran importants. Quan ocupes la primera posició, tots els equips volen guanyar-te. Tenim una nova oportunitat per donar el millor de nosaltres i hem de jugar dur”, ha afirmat el pivot jamaicà del Barça Lassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut