FC Barcelona Lassa - HC Liceo: Volen començar amb bon peu els quarts de final

FC Barcelona Lassa - HC Liceo: Volen començar amb bon peu els quarts de final

Els blaugranes reben aquest diumenge, a les 11.30 hores, un Liceo que no els posarà les coses gens fàcils Des de les 10 h i fins a minuts abans del partit els socis i aficionats podran fotografiar-se amb la Copa del Rei a l’exterior del Palau

Ha arribat el moment de disputar els quarts de final de la Lliga Europea. Ha arribat el dia de rebre el Liceo de la Corunya al Palau per disputar una de les eliminatòries que es preveuen més igualades i dures de les quatre que hi ha en joc. Tot i ser el partit d’anada, el premi per al guanyador de l’eliminatòria serà disputar la Final Four i, per tant, cal fer un bon primer partit per anar a Riazor amb totes les garanties.

El rival

Té un potencial ofensiu demolidor i és un dels equips més golejadors d’Europa, com bé diuen els números. Duu 99 gols a l’OK Lliga –5,5 de mitjana– i a la Lliga Europea en va marcar 37 en sis partits –6,1. El potencial ofensiu de l’equip de Carlos Gil és un fet i caldrà estar molt atent des del primer minut de partit per no donar opcions clares al conjunt gallec. En els enfrontaments d’aquesta temporada el Barça Lassa va superar el Liceo per 6-5 a la final de la Supercopa d’Espanya, i en el partit de Lliga Regular al Palau el marcador va ser d’empat a 4 gols.

El Barça

Arriba a aquest partit amb la moral alta després del triomf a la Copa del Rei de Reus. Va desplegar un gran joc i els de Ricard Muñoz afronten aquesta eliminatòria amb moltes ganes i garanties. Són conscients de la dificultat del rival, però també de les seves armes tant en atac com en defensa. Per a aquest partit el tècnic blaugrana compta amb la baixa segura d’Edu Lamas, però podrà disposar de Sergi Panadero.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB LASSA - LICEO::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbpalau/ca_ES/entradas/evento/4257/session/262886/step1r2?_ga=1.137082291.2051597907.1428528502::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut