Barça Lassa – Rhein Neckar Lowen: El gran partit de l’any

Barça Lassa – Rhein Neckar Lowen: El gran partit de l’any

Els blaugranes es juguen poder accedir directament a quarts de final de la Champions

Dissabte a les 20.30 h i en directe per Esport3, el Barça Lassa juga la darrera jornada de la fase regular de la VELUX EHF Champions League. Un partit en què els de Pascual han d’obtenir un empat o un triomf per ser primers de grup i accedir als quarts de final de la competició i així evitar l'encreuament de vuitens.

Buscant un premi a la feina feta

Ser primers de grup a la fi de la primera fase era un dels objectius dels blaugranes a l’inici de la temporada actual. Ara, un empat o un triomf ja donaria a Pascual i els seus homes aquesta fita.

Pascual convoca 16 jugadors del primer equip del Barça Lassa per afrontar el repte de ser primers de grup. L’únic que no es canviarà serà Marko Kopljar, que segueix la recuperació de la lesió de genoll.

Més enllà de Gensheimer

El Rhein Neckar Lowen també està necessitat de punts en aquesta darrera jornada. Un triomf a Barcelona els donaria la tercera plaça del grup, i els alemanys vénen amb un equip el jugador més destacat del qual és l’extrem Uwe Gensheimer.

Però, més enllà de l’explosiu i hàbil extrem, el Rhein Neckar Lowen presenta una plantilla de gran nivell mundial. La direcció del joc recau en el suís Andre Schmid, màxim golejador de l’equip amb 64 gols.

Un equip amb homes com Baena, Guardiola, el suec Ekdhal du Rietz i l’alemany Groetzki formen la columna vertebral d’un equip de Final Four.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut