Segueix el ple de victòries del Cadet B, l’Aleví A i els Benjamins A i D

Segueix el ple de victòries del Cadet B, l’Aleví A i els Benjamins A i D

L’Infantil B de Sergi Milà fa una nova demostració de coratge i remunta un 0 a 3 advers contra l’Hospitalet per refermar-se al liderat de la Lliga Preferent

CADET A - JÀBAC I TERRASSA

Victòria de prestigi contra el tercer (3-0)

Gran triomf dels nois de Franc Artiga contra el tercer classificat. El conjunt blaugrana va dominar la primera meitat del partit, i dos gols del davanter Kun, als minuts 9 i 23, els van permetre dominar el partit, en  un matx marcat pel fort vent que bufava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tots dos equips es van prendre amb més calma la segona meitat, i al minut 49, després d’un servei de cantonada en contra, els de Franc Artiga van sentenciar el matx amb el 3-0 obra de Pau Martínez, que va definir a la perfecció un contraatac conduït per Labinot. Kun lidera el pitxitxi amb 23 gols.

Tots dos equips van disposar de més ocasions, però el marcador no es va tornar a moure, tot i els intents del Jàbac d’anotar un gol a les acaballes del matx. Amb aquest nou èxit, el Cadet A suma 55 punts i manté un punt d’avantatge sobre l’RCD Espanyol tot i que els blaugranes tenen un partit aplaçat, contra el Gimnàstic Manresa a la Ciutat Esportiva, que jugaran el 6 d’abril. El Barça jugarà la propera jornada al difícil camp del Gimnàstic de Tarragona.

 

MARIANAO POBLET – CADET B

 Continua la bona ratxa (0-2)

19 victòries en 19 partits. Aquest és l’impecable balanç dels nois dirigits per Cristian Catena aquesta temporada al Grup 1 de la Lliga Preferent. Aquest cap de setmana els blaugranes van superar per 0 a 2 el Marianao Poblet en un matx molt treballat. Els gols de Miguel Àngel Ramírez (min 11) i d’Àlvaro Sanz (min 37) van certificar un nou triomf per mantenir-se al liderat. El Cadet B és primer amb 57 punts, un 100% d’efectivitat a la classificació, i ha fet 86 gols. Els blaugranes avantatgen en 9 punts el segon classificat, la Rapitenca. Tots dos s’enfromntaran, precisament, la propera jornada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un partit que marcarà el futur de la Lliga.

 

CORNELLÀ – INFANTIL A

Brillant triomf contra el segon (1-2)

Importantíssim triomf de l’Infantil A que li serveix per encarrilar la Lliga. El líder, el conjunt blaugrana, visitava el camp del segon classificat, el Cornellà, que amb una victòria es podia apropar al liderat. No obstant, els nois entrenats per Carles Martínez van aconseguir superar els del Baix Llobregat i augmentar a 8 punts el seu avantatge a la classificació. Els locals es van avançar al marcador, amb un gol d’Angelo Njangmen, però dos gols de Moriba Kouroma (min 28 i 61) van capgirar el resultat d’un partit molt ben jugat per l’Infantil A. El Barça és primer a la taula amb 58 punts i suma 19 triomfs en 21 partits disputats fins al moment. Els blaugranes segueixen a ritme de creuer i han fet 104 gols per només 11 encaixats. L’RCD Espanyol es segon, amb 50 punts, i el Cornellà és ara tercer, amb 49 punts. L’Infantil A rep la propera jornada la visita del Vilanova.

 

INFANTIL B- L’HOSPITALET

Remuntada de caràcter (4-3)

Els de Sergi Milà van haver de suar de valent per endur-se els tres punts contra L’Hospitalet. El partit es va complicar pels interessos blaugrana des del començament del matx. Abans de la mitja hora de joc, l’equip visitant ja guanyava per 0-3 amb gols de Gómez, Ismael i Tanoughat. Però l’infantil B no es va rendir en cap moment, i va escurçar distàncies amb un gol d’Otger Sastre al minut 35. I a la segona meitat, el panorama va canviar de forma radical. L’equip barcelonista es va refer i va imposar la seva qualitat. Els gols de Nadir Douah (m. 62), Leo Dos Reis (m. 68) i de Xavi Simons (m. 69) van capgirar el marcador en un partit emocionant i on els de Sergi Milà van demostrar molta personalitat com equip. És la cinquena victòria de la temporada de l’Infantil B en els darrers instants del partit. El Barça manté el liderat amb 4 punts d’avantatge sobre el Cornellà C.

 

ALEVÍ A – GIMNÀSTIC MANRESA

Continua el domini aclaparador (9-1)

Triomf contundent dels nois entrenats per Marc Serra. Liderats per un triplet de Marc Jurado i els doblets de Pablo Migallón i Antonio Caravaca, els nois de l’Aleví A no van tenir problemes per superar el seu rival. El conjunt blaugrana va sentenciar el partit ja en el primer temps, ja que va anotar cinc dels nou gols durant els primers trenta minuts. A més dels golejadors ja esmentats, també van veure porta Alex Valle i Adrián Bobi, mentre que el gol de l’honor rival el va anotar Éric López. Amb aquesta victòria, el conjunt barcelonista es manté com a líder intractable: ha guanyat els 21 partits que ha jugat, amb 210 gols a favor i només 13 en contra.

 

ALEVÍ B – ESCOLA F. MATARÓ

Impecable triomf a casa (9-0)

Victòria implacable de l’Aleví B contra l’Escola de Futbol Mataró per 9 gols a 0 en un matx dominat d’inici a fi pels jugadors dirigits per Jordi Font. Álvaro Millán, Íker Merino i Narcís Costa, amb un doblet, Nicolàs Fuentes, Ilias Akhomach i Roger Martínez van ser els golejadors blaugranes. Amb aquest resultat, l’Aleví B continua la seva lluita particular contra l’Espanyol. Els nois entrenats per Jordi Font són segons a la classificació amb 60 punts, aconseguits amb 20 victòries en 21 partits, a un punt dels blanc-i-blaus que han disputat un partit més que els blaugranes.

 

CIUDAD COOPERATIVA – ALEVÍ C

Un empat que no impedeix seguir líders (2-2)

L’Aleví C va empatar a 2 gols al camp Municipal Dani Jarque contra el Ciudad Cooperativa. Aquest resultat, però, no impedeix que els jugadors dirigits per Òscar Jorquera segueixin al capdavant de la classificació amb un notable avantatge respecte del segon classificat. Llorenç Ferrés (m. 34) i Tomàs Carbonell (m. 41) van aconseguir remuntar el gol inicial dels locals, que finalment van igualar el matx. Els blaugranes, amb aquest resultat, es mantenen líders de la Lliga de Primera Divisió, amb 51 punts i 16 victòries en 19 partits, amb 4 punts d’avantatge sobre el Cornellà C.

 

SANT GABRIEL B – ALEVÍ D

Demostració de valor per seguir líders (2-4)

Gran demostració de coratge dels jugadors entrenats per Daniel Horcas aquest passat cap de setmana al camp del Sant Gabriel. Els blaugranes van veure com els locals s’avançaven amb dos gols, però van ser capaços de remuntar en una gran segona part. El local Víctor Lugo es va fer el primer gol en pròpia porteria (m. 41), un doblet d’Izan Sánchez (m. 50 i 55) va capgirar el marcador i Àlex Castany va fer la sentència poc després (m. 59). Amb aquesta victòria, l’Aleví D es manté al capdavant de la classificació amb 49 punts i 16 partits guanyats de 18 disputats. El conjunt de Daniel Horcas avantatge en 2 punts el segon classificat, el Vila Olímpica, tot i tenir encara un partit aplaçat contra la Penya Barcelonista Collblanc Sants que jugarà el proper 15 de març a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

TECNOFUTBOL – BENJAMÍ A

Es manté el balanç perfecte (2-10)

Els nois dirigits per Jordi Pérez segueixen dominant de forma aclaparadora el Grup 1 de la Lliga Preferent de la categoria Benjamí. Han disputat 21 partits i els han guanyat tots. Aquest darrer cap de setmana, els blaugranes van vèncer el quart classificat, el Tecnofutbol, per 2 gols a 10 a domicili. Marc Guiu, amb un triplet, Jan Quiles, amb un doblet, Dereck López, Arnau Pradas, Pau Prim, Héctor Fort i Jan Encuentra van ser els golejadors dels blaugranes, que van encaixar el primer quan ja dominaven per una diferència de 8 gols. Amb aquest resultat, el Benjamí A es manté líder a la taula amb 63 punts, amb 16 d’avantatge respecte el segon classificat, el Cornellà. Els jugadors entrenats per Jordi Pérez han fet 157 gols i només n’han rebut 14. El Barça rep la propera jornada la visita del tercer classificat: el Sant Andreu.

 

BENJAMÍ B – SABADELL

Victòria per seguir retallant punts (5-2)

Els nois dirigits per David Sánchez van aconseguir un triomf molt valuós a la Ciutat Esportiva per 5 gols a 2 de cara a mantenir vives les aspiracions al campionat de la Lliga Preferent Benjamí. Els blaugranes van aconseguir aquest triomf després d’haver de remuntar el matx: Enric Mompó (m. 7) va avançar els locals, però els vallesans van capgirar el matx. La reacció va estar comandada per Tomàs Marquès, que va fer un triplet (m. 27, 28 i 40) i pel segon gol d’Enric Mompó (m. 36). Després d’aquest triomf, el Benjamí B es manté en 4a posició amb 48 punts, però només a 1 del segon i el tercer classificats. Els jugadors entrenats per David Sánchez han guanyat 15 partits en 21 jornades i han fet un total de 84 gols.

 

ESCOLA GAVÀ B – BENJAMÍ C

Important triomf a domicili per seguir pugnant pel liderat (1-5)

Els nois dirigits per Albert Puig van superar per 1 gol a 5 l’Escola de Futbol Gavà i, d’aquesta manera, segueixen lluitant amb el Cornellà C per la primera posició a la Lliga de 1ª Divisió Benjamí. Els blaugranes van superar el seu rival gràcies a la inspiració de Marc Bernal, que va fer 4 gols (m. 7, 12, 39 i 48) i una altra diana de David Sàez. Amb aquest resultat, el Benjamí C segueix l’estela del Cornellà: són segons, a quatre punts del líder, amb 52 punts i 17 victòries en 19 partits i 112 gols anotats. Tots dos s’enfronten, precisament, a la propera jornada de Lliga a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

BENJAMÍ D – CORNELLÀ D

Segueix el registre guanyador (3-1)

El Benjamí D va sumar la 16a victòria en 16 partits disputats fins ara contra el Cornellà a la Ciutat Esportiva. Els gols de Gerard Ruiz de Valdivia (m. 15), Gibert Jordana (m. 33) i del pitxitxi Íker del Moral (m. 39) van aconseguir deixar en anècdota l’obtingut pel Cornellà. Amb aquest triomf, el Benjamí D és segon a la classificació de forma provisional, ja que ha disputat 3 partits menys que els seus rivals. Tot i això, només són a 3 punts del Martinenc, el primer classificat. Els blaugranes han guanyat tots els partits que han jugat i ja duen 117 gols. Els nois entrenats per Marc Alexandre Pintó jugaran aquest proper dimecres, 9 de març, contra la Fundació Europa B, a les 19.15h, a la Ciutat Esportiva en partit de la Lliga de Primera Divisió Benjamí.

 

PREBENJAMÍ – SANT ILDEFONS C

Gran victòria per seguir escalant (15-1)

Els nois dirigits per Juan Antonio Gil van aconseguir una contundent victòria a casa contra el Sant Ildefons per 15 gols a 1. L’únic gol visitant va arribar quan els blaugranes ja dominaven amb una diferència de 6-0. Arnau Mares, amb 6 dianes, Madou Murcia, amb 3, Albert Vicens i Roger Casadevall, amb 2, Iker del Moral i Broulaye Chama varen ser els encarregats de posar el 15 a l’electrònic blaugrana. El Prebenjamí, provisionalment, és quart amb 34 punts, tot i tenir tres partits pendents respecte dels seus rivals. Els blaugranes han aconseguit 12 victòries en 16 partits i sumen 77 gols a favor. El Prebenjamí jugarà aquest proper dimarts, 8 de març, a les 19.15h a la Ciutat Esportiva contra el PB Vallirana el partit aplaçat de la novena jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut