Comunicat de la Comissió de Disciplina del FC Barcelona

Comunicat de la Comissió de Disciplina del FC Barcelona

Llegeix la decisió en relació als incidents ocurreguts amb els socis que volaven en l'avió que desplaçava el primer equip a Gijón

La Comissió de Disciplina del FC Barcelona, en la reunió celebrada avui, ha acordat la incoació d’un expedient disciplinari als socis que van intervenir en l’incident ocorregut el dia 17 de febrer del 2016, a l’interior de l’avió on es desplaçaven els jugadors del primer equip de futbol amb motiu del partit de Lliga que s’havia de disputar contra l'Sporting de Gijón. Als efectes oportuns, s’ha decidit nomenar un instructor, el membre de la Comissió de Disciplina Alejandro Tintoré, per donar tràmit a l'expedient, investigar els fets i dictar-ne l'oportuna resolució.

Així mateix, la Comissió de Disciplina s'ha reunit amb el responsable de seguretat del Club per coordinar les seves actuacions amb vista als propers partits. En aquest sentit, la comissió de disciplina adverteix que actuarà amb la màxima contundència contra aquells que posin a la venda el seu abonament, conducta que és constitutiva d'una infracció prevista en els Estatuts i que pot comportar la pèrdua de la condició de soci.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut