Ricard Muñoz i Sergi Panadero: “A Voltregà tindrem un partit molt exigent”

Ricard Muñoz i Sergi Panadero: “A Voltregà tindrem un partit molt exigent”

El tècnic i el jugador del Barça destaquen els perills d’un equip que va superar els blaugranes al Palau aquesta temporada

Ricard Muñoz i Sergi Panadero han atès els mitjans informatius aquest dimarts com a prèvia de la 19a jornada de l’OK Lliga, que enfrontarà el Club Patí Voltregà i el FC Barcelona Lassa dimecres 9 a les 21h. “És una altra competició, venim d’un desgast físic important, és un partit molt exigent, coneixem els seus perills i estem amb moltes ganes de competir”, explica l’entrenador blaugrana, que afegeix que “el calendari és el que és i no hem fet res específic, però en aquest tram final de temporada estem treballant i a aquestes alçades ens coneixem tots molt bé”.

Sergi Panadero, format com a jugador a Sant Hipòlit, explica que el Voltregà és un equip molt complet. “Tenen bons jugadors, i en un partit igualat contra un equip com ells, que també saben portar el ritme del partit que saben quan toca i quan no toca arriscar, ens ha costat. Serà clau posar-nos per davant i intentar trencar el partit”.

Altres declaracions dels protagonistes:

Ricard Muñoz

“Ens han guanyat al Palau, ens van guanyar a la seva pista la temporada passada...sabem del potencial que tenen, sobretot a la seva pista. És un equip fort, dinàmic, que corre moltíssim i intentarem millorar aquest balanç contra ells perquè és un partit importantíssim”.

“Ens motiven tots els partits, al final de temporada tots els partits són importants, com ho serà també el partit contra el Vilafranca del pròxim diumenge”.

“Estem en una situació privilegiada però que no ens permet relliscar a cap partit i que el Voltregà ens hagués guanyat no canvia que hem de sortir amb els cinc sentits”.

Sergi Panadero:

 “Som conscients de la pista a la que anem, sempre ha estat complicada i segur que ens posen les coses difícils, estem avisats i sabem del potencial i anirem a per totes”

“Arribem en un bon moment, amb la confiança que et donen les victòries, estem fent un bon hoquei i en aquest sentit arribem molt bé”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut