Nou acte de reconeixement als socis que porten 50 anys al Club

Nou acte de reconeixement als socis que porten 50 anys al Club

El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident primer Jordi Cardoner lliuren la insígnia d’or a 70 socis

El FC Barcelona ha viscut aquest vespre un nou acte de lliurament d’insígnies d’or a aquells socis que van celebrar l’any passat els seus cinquanta anys de fidelitat al club.

El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer, Jordi Cardoner, ha lliurat aquest cop la insígnia d’or a 70 socis dels 1.820 que van complir els 50 anys d’antiguitat l'any passat, en un acte que ha tingut lloc a l’Auditori 1899 del Camp Nou, conduït per Manel Vich, la Veu de l’Estadi.

Al llarg de l’acte, Josep Maria Bartomeu ha anat fent entrega de les seves distincions a tots els socis presents, que majoritàriament han recollit la seva insígnia acompanyats dels seus familiars, i han tingut l’oportunitat d’intercanviar unes paraules tant amb el president del FC Barcelona com amb el vicepresident Jordi Cardoner.

Aquest ha estat el setè acte de lliurament d’insígnies d’or d’aquesta temporada. A causa del fet que la xifra de 1.820 socis que havien de rebre la insígnia d'or l'any 2015 és molt superior al que és habitual, i tenint en compte la importància d’aquest acte per al soci i la Junta Directiva, el Club va decidir fer el lliurament de les insígnies en diferents jornades, algunes de les quals estan programades durant els primers mesos d'aquest any.

Davant dels socis i familiars presents a l’Auditori 1899, Josep Maria Bartomeu s’ha referit a l’actual fortalesa esportiva, econòmica, patrimonial i social del Club, però ha recordat que no sempre ha estat així i que també s’han hagut de superar moments complicats.  "Revisant la història -ha senyalat Bartomeu-, ara fa 50 anys, quan vosaltres us vau fer socis, eren moments molt difícils, el Club vivia immers en una gran crisi econòmica i va viure una temporada en blanc”.

El president del Barça ha agraït la fidelitat i el suport rebut dels socis presents. "Avui celebrem els vostres 50 anys de soci -ha destacat- i per això us vull felicitar i donar les gràcies. En aquell moment de crisi vosaltres vau ser valents i vau ajudar un Club que, de mica en mica i amb l’esforç de tots, s’ha convertit en un dels millors i més grans clubs del món".

La crescuda de socis del 1965

Els 1.820 socis que aquesta temporada reben la insígnia d’or es van fer membres de l’Entitat el 1965. Aquell any, amb Enric Llaudet com a president del Club, es va obrir un període d’admissió de socis amb exempció de drets d’entrada i, per tant, davant d’aquesta oferta tan temptadora, el nombre d’associats va pujar considerablement, i va passar de 45.776 a 58.252. Fruit d’aquesta crescuda en el nombre de socis, 50 anys més tard l’acte de lliurament d’insígnies d’or és més nombrós del que és habitual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut