El Barça Lassa celebra el Media Day previ a la Copa d’Espanya

El Barça Lassa celebra el Media Day previ a la Copa d’Espanya

Els jugadors blaugranes han atès els mitjans de comunicació per expressar les seves impressions abans de viatjar aquest dijous cap a Guadalajara

Aquest dimecres, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, s’ha celebrat el Media Day previ a la disputa de la Copa d’Espanya. Els jugadors del FC Barcelona Lassa han atès a la premsa per valorar el partit que els enfrontarà, aquest divendres a les 21.15 hores, al Magna Navarra. El duel contra els navarresos tancarà els quarts de final de la Copa d’Espanya que es disputarà aquest cap de setmana a Guadalajara.

Un dels màxims golejadors de l’equip, el brasiler Wilde, ha avisat que hauran d’estar molt concentrats si volen aconseguir la victòria davant els navarresos: “És un equip que està demostrant estar al mateix nivell que la resta de participants i, per tant, això ens obliga a preparar molt bé el partit”. Per la seva banda, Saad ha destacat la millora de l’equip en els darrers partits: “Tenim la confiança d’haver guanyat els dos últims partits contra el Magna. Cada dia estem millor en defensa i aprofitem millor les ocasions que generem”.

Bateria: “El triomf contra l’Inter ens ha donat molta confiança i hem demostrat que podem jugar al màxim durant els 40 minuts de partit”

Lin i Lozano també han donat les seves impressions sobre el partit contra el Magna Navarra. Per al segovià, el gran objectiu ara mateix és aconseguir els dos títols que queden en joc: “Aquesta temporada teníem tres títols en ment i ja se n’ha escapat un, així que els dos que queden els volem guanyar”. En la mateixa línia s’ha referit el madrileny, que veu l’equip cada vegada en millor estat de forma: “Tot i l’ensopegada a la Copa del Rei, l’equip ha arribat en bon moment a  la cita. Cada dia anem creixent més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut