Carmona: “Els títols es guanyen des de la defensa”

Carmona: “Els títols es guanyen des de la defensa”

El Barça Lassa se centra únicament en el partit de quarts davant del Magna Gurpea

Marc Carmona va atendre els mitjans de comunicació per parlar de la Copa d’Espanya que se celebrarà a Guadalajara des del dijous 10 de març fins al diumenge 13. El seu equip, el Barça Lassa, competirà fins divendres a les 21.15 h quan es vegi les cares davant del Magna Navarra.

Tot i que aquesta temporada els blaugranes ja s’han vist dues vegades les cares amb els navarresos del Magna Gurpea, el tècnic culer no se’n refia: “És un equip molt exigent, molt competitiu i que ha millorat molt respecte a la temporada passada. El porter ha fet un pas endavant. En aquests tornejos la porteria és decisiva”. A més, el fet que Imanol Arregui sigui l’entrenador de l’equip durant tant de temps, li dóna un segell molt personal: “Tenen una idea de joc que fa molts anys que és semblant, el mateix entrenador des de fa 10 o 14 anys, una idea defensiva molt definida, una idea d’atac molt definida. La continuïtat que ha tingut l’Imanol fa que es noti quan ells juguen en qualsevol pista”, ha sentenciat Carmona.

Molts favorits per aixecar la Copa

La Copa d’Espanya és sempre un torneig on la sorpresa és evident i a cada edició hi ha algun equip que cau abans de l’esperat pels aficionats. “Crec que si hi ha un equip que ha demostrat que és el millor fins a la Copa, a la Lliga Regular ha estat el Movistar Inter. Però crec que Palma Futsal està a un bon nivell, Xota ho està fent molt bé a la Lliga i estan lluitant amb ElPozo Múrcia per aquesta tercera plaça. Els murcians estan molt bé després de l’Europeu”, ha valorat l’entrenador barcelonista, i ha afegit: “Crec que nosaltres arribem bé a la Cop, però pot passar qualsevol cosa”.

Bon moment culer

El Barça Lassa acumula sis partits consecutius guanyant a la LNFS per segona vegada aquesta temporada, i nou victòries en els darrers deu partits a la competició de la regularitat. És per això que Carmona pensa: “Crec que és un bon moment perquè l’equip, excepte el dia de Palma, està en una bona línia. Defensivament crec que hem millorat molt respecte la primera volta, ofensivament l’equip m’agrada cada vegada més. Crec que té fluïdesa, profunditat, arribada, possessió i que en atac estem força bé i defensivament crec que estem millor. No sé si és el millor moment de la temporada, però crec que ens arriba un bon moment”. A més, l’entrenador català té clar que “els títols es guanyen des de la defensa, els partits es poden guanyar des de l’atac, però els títols no”.

Gabriel, baixa

El jugador brasiler es va lesionar ara fa uns dies i ja es va perdre el partit davant del Llevant UD DM i per la Copa d’Espanya està pràcticament descartat. “El Gabriel en principi des dels Serveis Mèdics el descarten. És una lesió molt lleu, però és una lesió que va tenir fa un mes i mig. Els metges ja sabeu que són molt prudents i ells creuen que no hauria de jugar. Nosaltres en una situació límit, d’un hipotètic tercer partit i jugant-nos un títol, potser podríem pressionar moltíssim però la idea és que ell no està per jugar”, ha respost l’entrenador barcelonista a la pregunta sobre el jugador. Els tres joves del filial Juan Emilio, Esteban i Ferran Plana completen la convocatòria de 14 jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut