Concentrats a Guadalajara

Concentrats a Guadalajara

La expedició del Barça Lassa ha viatjat aquest dijous amb AVE fins a Guadalajara L’equip de Marc Carmona debutarà a la Copa d'Espanya el divendres a les 21.15 hores davant del Magna Gurpea

El Barça Lassa ja ha arribat a Guadalajara, seu de la Copa d’Espanya 2016 i els homes de Marc Carmona ja s’han pogut instal·lar a les seves habitacions de l’hotel de concentració dels blaugranes durant la seva estada a terres castellanes.

Entrenament de bon matí

L’staff tècnic culer ha preparat una sessió lleugera de 90 minuts per dijous on  s’han treballat aspectes tècnics i tàctics de cara al partit dels quarts de final davant del Magna Gurpea. Carmona i els seus ajudants estan centrats exclusivament en el primer partit de la Copa d’Espanya com ja va destacar el tècnic català a la roda de premsa. Els jugadors també només pensen en l’enfrontament davant dels navarresos a qui han guanyat les dues vegades que s’han trobat aquesta temporada.

Viatge en AVE

La expedició barcelonista s’ha desplaçat del Palau Blaugrana a la Estació de Sants en autobús per agafar un AVE que els ha portat fins a Guadalajara. Un cop arribats a l’hotel l’equip ha dinat i ha marxat a les seves habitacions a descansar. Els blaugranes provaran la pista de joc el mateix dia de partit a les 11.30 hores del matí durant una hora per conèixer la instal·lació i habituar-se al parquet. El partit es jugarà a partir de les 21.15 h.

Amb tres joves

Marc Carmona s’ha emportat a tres joves del Barça B per completar la convocatòria de 14 jugadors. Juan Emilio, Esteban Cejudo i Ferran Plana completen la convocatòria del Barça Lassa per a la Copa d’Espanya. Gabriel que es va lesionar ara fa una setmana no ha viatjat amb l’equip i la seva participació està pràcticament descartada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut