Pas a pas

Pas a pas

El Barça Lassa, centrat en la final dels quarts de final

El Barça Lassa tancarà l’últim partit de quarts de la Copa d’Espanya de Guadalajara jugant davant del Magna Gurpea (Teledeporte i Esport3) a partir de les 21.15 al Pavelló Multiusos de la localitat castellana.

Els de Marc Carmona estan centrats exclusivament en aquest matx, tal com va comentar el mateix entrenador blaugrana a la prèvia de la competició davant dels periodistes. El possible cansament per haver acumulat tres partits en tres dies no és una qüestió que els tècnics blaugranes es plantegin de moment: “Per al primer partit no afectarà gens; tant de bo dissabte haguem de mirar quan ha jugat un, quan ha jugat l’altre, si hem pogut fer rotacions, si no. I en una final entenc que la importància de l’esdeveniment ha d’estar per sobre de si ens falta un jugador o no. Però la final encara ens queda molt lluny. Ara mateix estem concentrats en divendres, sortir al màxim i no especular res perquè si no crec que ens equivocaríem”.

Tercer enfrontament de la temporada

Els navarresos són un equip complicat i, tot i les dues victòries d’aquesta temporada a la Lliga i a la Copa del Rei, el Barça Lassa no se’n refia. La competició de la Copa d’Espanya és absolutament diferent de les altres i un error es paga tornant cap a casa. I els jugadors blaugrana han viatjat amb la idea de tornar cap a Barcelona a partir de diumenge a la nit un cop disputada la final.

Gairebé al complet

L’entrenador blaugrana ha convocat els 11 jugadors disponibles del primer equip i tres joves del Barça B: Juan Emilio, Esteban i Ferran Plana. Gabriel, tot i que ha viatjat amb l’equip, no està previst que jugui, però Carmona ha decidit emportar-se’l a Guadalajara per seguir la seva feina de recuperació amb els físios i donar suport davant d’una cita tan important. Per la seva banda, Sergio Lozano, que va tornar davant del Movistar Inter i que ja va gaudir de més minuts davant del Llevant UD DM, encara no està al cent per cent: “Al Sergio li falta una mica, però és un jugador molt important per a nosaltres i segur que ens ajudarà moltíssim, però no està al 100% encara. Li segueix faltant una mica de força a la cama lesionada i no està segurament en el seu moment òptim, però hi és per ajudar-nos moltíssim”, va assegurar el tècnic català.

Wilde, l’home gol

El brasiler Wilde sempre ha estat a prop del gol. És el màxim golejador de la història del FC Barcelona Lassa en aquesta competició, però hi ha una dada que crida l’atenció. Molta gent considera que el partit de quarts és el més difícil d’un competició curta i sense possibilitat per a l’error com és la Copa d’Espanya. En els darrers tres partits de quarts dels blaugranes el brasiler ha marcat nou gols als seus rivals. La temporada passada va fer un hat-trick davant de l’Aspil Vidal Ribera Navarra, però un any abans va aconseguir un pòquer. I a l’edició del curs 2012/13 a Alcalá d’Henares va ser capaç de fer-ne un parell davant del Saragossa. Està clar que per a ell el partit de quarts de la Copa d’Espanya és sinònim de gol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut