El CSKA visita el Palau en el partit de la jornada a l’Eurolliga

El CSKA visita el Palau en el partit de la jornada a l’Eurolliga

Els russos són líders del grup del Barça Lassa amb 7 triomfs i només 2 derrotes i arriben al Palau després de vèncer el Reial Madrid al Palacio de los Deportes

El CSKA de Moscou és el rival del FC Barcelona Lassa aquest divendres (20.45 h / Esport3 / Movistar Plus / Euroleague TV) al Palau Blaugrana. Els de Pascual, amb les conegudes i importants baixes d’Abrines i Lawal, saben que han de guanyar el matx per seguir tenint opcions d'estar als quarts de final de la màxima competició continental. Una derrota no seria definitiva, però sí que complicaria força les coses.

Els blaugranes ocupen la cinquena plaça del grup F i continuen depenent d'ells mateixos en els cinc partits que els resten per acabar el TOP16. CSKA, Reial Madrid, Laboral Kutxa, Zalgiris i Brose Baskets és el camí que li queda al FC Barcelona Lassa en aquesta segona fase de la competició.

Lawal i Abrines segueixen de baixa

Shane Lawal i Àlex Abrines són les importants baixes que té l’equip de Xavi Pascual. El pivot d’origen nigerià continua amb la seva recuperació de la lesió al genoll esquerre, mentre que Abrines treballa amb l’objectiu d’estar als propers compromisos de l’equip, però sense pressa.

La resta de l’equip està en òptimes condicions per afrontar aquest important matx davant del CSKA de Moscou. També hi serà Joey Dorsey, que va arribar al mercat d’hivern per cobrir la baixa del lesionat Lawal i que tan bon rendiment va oferir el dia del seu debut davant l'Olympiacos.

El rival

Els russos són els líders destacats del grup F, on està enquadrat el FC Barcelona Lassa. Com ja va comentar Xavi Pascual a la prèvia, el CSKA “és un dels clars aspirants al títol”. Amb jugadors d’un nivell superlatiu com Teodosic, De Colo o Hines, l’exconjunt de l’exèrcit rus és, juntament amb el Fenerbahçe, un dels grans favorits de la competició.

Dimitris Itudis entrena un equip ple d’estrelles en què tots saben quin es el seu rol. A banda dels De Colo, Teodosic i Hines, també hi destaquen Higgins, Freeland, Jackson i Vorontsevitx. El CSKA, però, té la baixa de Kriapa, que diumenge passat, en el partit de la seva lliga davant l'Unics Kazan, es va tornar a lesionar al canell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut