De Jaén a Barcelona amb ganes de repetir Copa

De Jaén a Barcelona amb ganes de repetir Copa

Boyis i Dídac són els actuals campions de la competició que comença aquest divendres. Ara voldran revalidar el títol, però com a blaugranes

Aquest divendres, a les 21.15 hores, a València, el FC Barcelona Lassa de futbol sala iniciarà la seva aventura en aquesta edició de la Copa d'Espanya. I els quarts de final, capritxosos, han volgut que els d'Andreu Plaza tinguin el seu debut contra l'actual campió, el Jaén. L'any passat l'equip andalús, per sorpresa, va derrotar l'Inter Movistar a la final, després de remuntar un marcador advers precisament a Madrid. Un equip amb el qual van proclamar-se campions dos jugadors de l'actual plantilla blaugrana: Boyis i Dídac.

 

Ara, després de fitxar pel Barcelona a l'estiu, els dos s'enfrontaran contra el seu exequip amb la idea d'eliminar-los per passar a la ronda següent i continuar lluitant per aixecar la Copa, aquest cop com a blaugranes. "Serà una mica estrany, perquè ens tenen estima, però m'encantaria guanyar la Copa amb el Barça. No dubto que serà un partit especial, però així és l'esport", comenta un Dídac que, a dia d'avui, reconeix que "aquell cap de setmana va ser el millor” de la seva carrera. I és que va ser una gesta, imprevista, de manera que la felicitat que van sentir va ser màxima. De fet, i com comenta Boyis, "encara ho estic assimilant". El que està clar és que aquest divendres el passat s'esborra i l'objectiu torna a ser el mateix: guanyar novament la Copa.

Les claus de l'eliminatòria

Coneixedors del joc del Jaén, Dídac i Boyis asseguren que la clau per passar l'eliminatòria no és una altra que "tenir intensitat i no perdre la concentració". "Estaran sempre ficats en el partit, es posi com es posi el marcador, i en cap moment el donaran per perdut", analitza Boyis. Dídac, per la seva banda, sentencia: "Haurem de jugar sense ansietat, però amb el botó d'alarma encès, ja que en un moment determinat se'ns pot escapar. Si estem concentrats i amb un nivell d'intensitat alt, tal com hem demostrat en les grans cites, crec que l'equip arriba amb moltes opcions".

Boyis i Dídac a punt de jugar contra el Jaén - VICTOR SALGADO
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut