No digui Wilde, digui gol

No digui Wilde, digui gol

Wilde és el màxim golejador del Barça Lassa a la Copa d’Espanya amb 21 gols

El Barça Lassa va sumar una victòria davant del Magna Gurpea per 5-2 i es va classificar per disputar les semifinals davant d’ElPozo Múrcia per vuitena temporada consecutiva. Va ser un bon partit dels de Marc Carmona en què Sergio Lozano va fer l’empat i Bateria, el seu primer hat-trick a la Copa d’Espanya amb la samarreta blaugrana. A més, el brasiler Wilde va marcar un gol després d’una assistència de Bateria.

Tot i que només va marcar un gol al partit de quarts de final, Wilde continua sumant al seu compte golejador. Amb la diana d’ahir, el brasiler en suma 21 amb la samarreta blaugrana a la Copa d’Espanya i és el màxim golejador culer en aquesta competició. Els seus perseguidors, Fernandao i Sergio Lozano, amb deu i vuit gols, respectivament, queden molt lluny del pivot barcelonista.

Sempre present a les grans cites

El millor del brasiler és la seva seguretat davant de porteria. No acostuma a fallar mai en les grans cites, i prova d’això són els registres que acumula a la Copa d’Espanya. Fa quatre partits seguits que marca almenys un gol, i ho ha fet en cinc dels últims sis enfrontaments en aquesta competició. En els darrers sis partits de Wilde ha marcat un total de 12 gols amb un pòquer, un hat-trick i dos doblets.

Registres de rècord a la Lliga

A la Lliga, els seus registres són també estratosfèrics. En les 23 jornades disputades a la LNFS, el pivot blaugrana suma un total de 21 gols, només un per darrere del màxim golejador barcelonista aquesta temporada, que és Bateria amb 22. És el màxim assistent de l’equip amb 17 cessions de gol i el jugador que més pilotes recupera dels seus companys, amb 159. A més, és el segon jugador de camp amb més minuts de joc, amb 20.48, només per darrere del seu company Jesús Aicardo, amb una mitjana de 21.24.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut