València CF – FC Barcelona Femení: Amb tot en joc

València CF – FC Barcelona Femení: Amb tot en joc

11.45 hores, beIN Sports: La Lliga arriba al camp de la bèstia negra la temporada passada

València i Barça disputen aquest diumenge al migdia el partit capital de la dinovena jornada de Lliga Femenina. Les noies de Xavi Llorens no poden fallar per continuar aspirant a revalidar el títol de Lliga. I és que el líder, l’Athletic Club, va vèncer 3-0 el Transportes Alcaine en un duel avançat i les bilbaïnes sumen provisionalment set punts més que les culers i l’Atlètic Féminas.

Fins dijous l’entrenador Xavi Llorens no va poder comptar amb les set jugadores internacionals per preparar el compromís. Tres d’elles, Alexia Putellas, Jennifer Hermoso i Marta Torrejón, han superat una amigdalitis i han pogut entrar a la convocatòria. D’aquesta manera, l’única baixa lesió per al cos tècnic és Andreia Norton.

El València va ser la bèstia negra del Barça el curs anterior. Li va vèncer tres partits, encara que a la primera volta d'aquesta temporada les blaugranes es van imposar per 2-0. El quadre xe està pendent de l’estat físic de la pitxitxi Maripaz Vilas, que va abandonar la concentració de la selecció espanyola per problemes físics.

Les declaracions de Xavi Llorens

“No sabem quina sorpresa tàctica del València ens espera. Sempre intentem sortir fortes, intentant avançar-nos al marcador aviat”.

“Si volem la Lliga ho hem de guanyar tot. És una sortida molt difícil, amb un rival amb molta qualitat”.

“El València té molt perill al davant i moltíssim treball i contundència al darrere. Els agrada jugar al cos a cos i això ho hem d’evitar fent circular la pilota ràpida”.

Les declaracions de Marta Torrejón

“Cada setmana ens juguem mitja Lliga i tenim aquesta mentalitat i aquesta confiança. Sabem que no podem fallar i ho hem de saber gestionar, sense que sigui una pressió. L’equip està bé, amb moltes ganes i anem a totes a València”

“Aquestes alçades tots els equips tenen coses en joc. Pensem en nosaltres, en el nostre treball. Hem de sortir a guanyar-les des del minut 1. Amb moltes ganes i il·lusió”.

“Contra el València sempre ens costa. Els últims anys no hem aconseguit resultats gaire bons, però tenim la referència de la primera volta a casa, que vam guanyar. Serà un partit interessant i competit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut