ElPozo Múrcia – FC Barcelona Lassa: Ganes de final

ElPozo Múrcia – FC Barcelona Lassa: Ganes de final

El conjunt murcià és el rival amb el qual més vegades s’han enfrontat els blaugranes, i aquesta serà la sisena vegada que els dos equips es veuran les cares a la Copa d’Espanya

El FC Barcelona Lassa jugarà aquest dissabte a partir de les 20.15 h (Teledeporte i Esport3) el partit de les semifinals de la Copa d’Espanya davant de ElPozo Múrcia.

Si els de Marc Carmona van guanyar els quarts de final amb relativa tranquil·litat al marcador (5-2), però no a la pista, els murcians van patir molt davant de l’Aspil Vidal Ribera Navarra. Els navarresos van tenir oportunitats per fer l’empat però, a vegades, la manca d’encert i la bona actuació dels jugadors d’ElPozo Múrcia no ho van permetre.

Antecedent de bon record

Aquesta temporada els blaugranes van guanyar còmodament a Múrcia un equip força diferent del d’ara. En aquella ocasió, l’equip barcelonista va veure com s’emportaven tres punts importantíssims, i especialment el joc exhibit pels deixebles de Carmona va deixar bones sensacions. El 3-7 final va ser un prova evident del joc culer i, a més, va suposar el millor registre de gols blaugrana davant dels murcians en tota la història dels dos equips.

Os dur

Marc Carmona es va mostrar molt content de poder jugar les semifinals de la Copa d’Espanya, però ja va advertir que el partit davant dels murcians seria molt complicat. La incorporació del pivot esquerrà brasiler Jé aporta als de Duda moltes variants en el joc ofensiu que els blaugranes hauran de defensar. Afortunadament per als interessos culers, cap jugador barcelonista va sortir tocat després d’un enfrontament tan dur com el de les semifinals davant del Magna Navarra.

Bateria, amb tres gols, es va convertir en el quart jugador a fer un hat-trick en un partit de la Copa d’Espanya després de Wilde el 2015, Jordi Torras a la final del 2013 i Joan a l’edició del 1994. Wilde, per la seva banda, va tornar a marcar i ja acumula 21 gols amb la samarreta blaugrana en aquesta competició. I Sergio Lozano, l’altre golejador dels quarts de final, va recuperant sensacions després d’haver estat parat durant quatre mesos per una lesió i ja és el tercer màxim golejador de la història del Club a la Copa d’Espanya, amb vuit dianes.

L’enfrontament més repetit a la Copa d’Espanya

Aquesta serà la sisena ocasió en què els dos equips es vegin les cares en un partit de la Copa d’Espanya. Si als tres primers enfrontaments entre tots dos conjunts el triomf va caure del costat dels murcians, als dos darrers la victòria sempre ha estat per als blaugranes. I, a més, aquestes victòries sempre han significat un títol després d’enfrontar-se a les finals. L’últim precedent en una final va ser el 24 de febrer del 2013 a Alcalá de Henares. Aleshores els barcelonistes van aixecar el darrer títol de la Copa d’Espanya del seu palmarès després de vèncer per 4-2 amb un hat-trick de Jordi Torras i un gol de Fernandao. Dos anys abans, a Segòvia, el resultat va ser de 3-2 amb dos gols de Wilde i un de Chico que va significar el primer títol de la secció i l’origen dels èxits de què l’equip gaudeix actualment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut