La Penya rep un Barça injectat de moral

La Penya rep un Barça injectat de moral

En menys de 48 hores després de l’intens duel contra el CSKA, el FC Barcelona Lassa tractarà de mantenir el liderat de la Lliga Endesa a l’Olímpic de Badalona

Aquest diumenge (18.00 hores / Teledeporte) el FC Barcelona Lassa visita la sempre complicada pista del seu màxim rival esportiu català, el Joventut de Badalona. Un derbi sempre és un derbi i el d’aquest diumenge no en serà una excepció.

Els de Salva Maldonado hauran tingut tota la setmana per preparar un matx que disputaran a casa, i jugaran amb un altre factor a favor, a banda de l’ambiental. I és que els de Xavi Pascual tan sols hauran tingut poc menys de 48 hores i pràcticament un sol entrenament per preparar un partit que sempre és complicat.

Els Barça-Joventut o Joventut-Barça són els tercers enfrontaments que més cops s’han donat a la Lliga Endesa, amb un total de 111 duels. La història, a més, diu que s’han vist les cares en 163 ocasions (comptant abans d’ACB), amb un balanç favorable als barcelonistes de 95-68.

Abrines segueix de baixa

Àlex Abrines i Shane Lawal són les importants baixes d’un equip que arribarà a Badalona injectat de moral després del vital triomf d’aquest divendres contra el CSKA de Moscou (100-98).

La resta de jugadors estan en bones condicions físiques, tret del lògic cansament acumulat. Joey Dorsey, d’altra banda, tornarà a donar suport als seus companys des de la banqueta, ja que no està inscrit a la Lliga Endesa.

El rival

El Joventut de Badalona ocupa l’onzena plaça amb un balanç de 9-13. L’aspiració dels badalonins és poder arribar a zona de play-off, malgrat que ara mateix estan a dues victòries de la vuitena plaça.

Els verd-i-negres són l’equip que més triples tira per partit a la Lliga ACB. La seva mitjana de tirs és de 28,3, i n’anota 10,3. Només estan superats pel Reial Madrid.

Al conjunt local caldrà estar atents als veterans Vidal i Mallet i a les evolucions del pivot Nacho Llovet, que està signant la seva millor temporada ACB, amb 9 punts de mitjana per partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut