Local

Gaudeix del festival Clan 'Ven a mi cumple’, amb un descompte especial per a socis

Del 22 al 28 de març a la Sala BARTS de Barcelona 30% de descompte per a les funcions del 23 i 24 de març a les 12 h i el 25 de març a les 16 h. Resta de funcions, a preu de venda al públic.

Els Lunnis han preparat una festa sota el títol ‘Ven a mi cumple!' amb el que celebraran una dècada de fantasia i diversió inoblidable. En aquesta festa hi seran ni més ni menys que Pocoyó, Caillou, Abella Maya i Willy, Heidi, Lucho, Lupita i també Zak.

La gira ‘Ven a mi cumple!' desborda espectacularitat, diversió, aventures i sobretot participació, perquè volen que en aquesta festa d'aniversari sigui també el públic el que bufi les deu espelmes de Clan.

Al llarg d'aquesta gira, els escenaris de grans teatres i pavellons de tot Espanya es convertiran en el propi estudi de gravació de CLAN.

Per descomptat, el plató estarà decorat com a festa d'aniversari per rebre tots els convidats de la família Clan.

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://empreses.promentrada.com/productes/1292-festival-clan.aspx::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://proticketing.com/promentrada_empreses/es_ES/entradas/evento/4745::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades en línia es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Més notícies aquí