El Barça Lassa B torna al camí de la victòria a la Primera Nacional

El Barça Lassa B torna al camí de la victòria a la Primera Nacional

Els de Jordi Camps superen el Mataró i se situen a un punt de l’Alcobendas, que va empatar el seu matx El júnior segueix imparable, mentre que el Juvenil i el Sub 23 també van guanyar

El Barça Lassa B va tornar a vèncer a la Primera Nacional després de completar un gran partit. Va vèncer per 6-2 el Mataró amb tres gols de Sergi Aragonès, dos de Sergi Llorca, que ja n’ha fet 32, i un d’Oriol Garcia. Els de Jordi Camps sumen ara 40 punts, un menys que l’Alcobendas, que és el líder de la competició després de 19 jornades. El pròxim partit, ja el 2 d’abril, serà contra l’equip madrileny a la seva pista.

El Júnior, per la seva banda, va guanyar per un ajustat 3-4 a la pista del Geieg i segueix primer a la classificació. El proper partit serà contra el Tordera, a Mundet, el dissabte 19. El Juvenil també va sumar una nova victòria per 0-3 també a Girona, contra el Geig, i segueix liderant el seu grup. El 30 de març, partit contra el Voltregà a Mundet.

El Sots 23 va guanyar per 5-1 el Vilafranca en un matx que es va disputar abans del partit del primer equip. L’equip blaugrana és quart a la taula, però ha disputat tres partits menys, que en cas de guanyar-los el situarien primer, posició que ara ocupa el Voltregà. Finalment, l’Infantil va ajornar el seu partit contra el Sentmenat, amb moltes baixes, i el disputarà aquest dimecres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut