Local

El Juvenil A encara el tram final de Lliga en bona dinámica abans del derbi

Els de Gabri acumulen quatre victòries consecutives i vuit partits de Lliga sense perdre on han sumat 16 punts en les últimes sis jornades, l’equip més en forma amb l’Espanyol

Després de l’eliminació europea a quarts de final contra l’Anderlecht, els de Gabri es van sobreposar amb una victòria al camp de l’Stadium Casablanca (2-3) gràcies a un doblet de Carles Pérez, màxim golejador a la Lliga amb nou gols, i de Paik. A més, la bona noticia va ser la tornada de Carbonell, que va poder jugar uns minuts després d’estar tres mesos lesionat.

Aquest diumenge, derbi contra l’Espanyol a casa

Els nois de Gabri rebran aquesta setmana a l’Espanyol, actual líder de la classificació, al camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper diumenge a les 12 hores (en directe per Barça TV). La passada jornada van retallar punts al tercer classificat, la Damm, després de l’empat dels cervesers i la victòria blaugrana. Ara els separen set punts, a falta de cinc partits de Lliga i on el Barça encara ha de visitar el camp de la Damm. Aquest diumenge a més del derbi entre Barça i Espanyol, el Mallorca rep a la Salle i la Damm visita el camp del Sant Andreu. I és que la tendència és favorable als de Gabri, que han sumat 16 punts en els últims sis partits, igual que l’Espanyol, dos més que el Mallorca (14) i cinc més que la Damm (11).