El Barça Lassa rep el Reial Madrid en el clàssic del TOP16

El Barça Lassa rep el Reial Madrid en el clàssic del TOP16

Els blaugrana mantenen els dubtes d’Abrines, Navarro i Perperoglou

Torna el clàssic del bàsquet estatal, ara però traslladat a Europa (20.45h / Esport 3 / Movistar Plus / Euroleague TV). El TOP16 i el Palau emmarquen un dels clàssics més atractius de les darreres temporades. Els blancs, amb Rudy recuperat, tractaran de trencar el seu particular malastruc amb el pavelló barcelonista, mentre que els blaugrana, amb dubtes importants, volen seguir amb el seu bon moment de joc i resultats i fer valer el factor Palau com el sisè home.

Tres son els noms propis del conjunt barcelonista en les darreres hores. Àlex Abrines, Juan Carlos Navarro i Stratos Perperoglou. Dels tres, el qui té més opcions de jugar és el grec, tal i com va apuntar el mateix Xavi Pascual en la roda de premsa prèvia al matx. Amb Navarro i Abrines no es decidirà res fins a darrera hora.

Després de la injecció de moral que va suposar el triomf davant el CSKA de Moscou, l’equip ha tornat a tenir bones sensacions, confirmades amb un triomf incontestable a Badalona, que li permet seguir liderant la Lliga Endesa. Avui, però, els jugadors i cos tècnic són conscients que és una nova batalla davant d’un Reial Madrid del que només els separa un triomf en la classificació.

El rival

El conjunt que entrena Pablo Laso és un equip notablement diferent al que es va enfrontar l’últim cop a l’Eurolliga al Barça. Amb Rivers, Lima, Ndour i, sobretot, amb la recuperació de Rudy Fernández, el tècnic madridista ara ha de gestionar una plantilla de 15 jugadors.

Els blancs arriben al matx després de superar clarament el Morabanc Andorra en el seu darrer compromís de la Lliga ACB i de superar a domicili, amb més problemes del que va reflectir el marcador final, el Zalgiris Kaunas. Els blancs son tercers del grup F amb un balanç de 6-4, només un triomf per damunt dels barcelonistes, que aquest vespre tractaran de revertir la situació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut