Xavi Pascual i Satoransky: “És una victòria de molt mèrit”

Xavi Pascual i Satoransky: “És una victòria de molt mèrit”

Tècnic i jugador han destacat en sala de premsa l’enorme primer quart de Clàssic que ha fet el Barça Lassa i han agraït el recolzament de l’afició del Palau

“És heroic el que han fet els jugadors i el que ha fet l’afició”. Són paraules de Xavi Pascual després de la importantíssima victòria contra el Reial Madrid (72-65). El tècnic ha reconegut que el seu equip ha fet “les millors 17 minuts de la temporada”. I és que l’arrencada del Barça Lassa ha estat espectacular, amb un parcial de 25-4 en el primer quart. Després el matx s’ha igualat. “Els jugadors han fet un esforç enorme de cor, hem sabut patir a les dues cistelles”, ha declarat el tècnic.

Pascual ha volgut remarcar en tot moment el seu agraïment, i el dels jugadors, a l’afició que ha omplert el Palau Blaugrana, que ha tornat a ser el sisè jugador. A més, ha destacat la importància de guanyar un rival directe i “de tanta qualitat”. “Té molt mèrit aquesta victòria, i guanyar el Reial Madrid tres vegades consecutives”, ha afegit.

El tècnic culer vol quedar-se amb allò positiu que ha deixat el partit, però mira endavant i deixa clar que: “Depenem de nosaltres mateixos, però la resta també. Queden tres jornades per jugar, i està tot molt obert”. Això sí, destaca que “aquest triomf ajuda a afrontar el futur amb optimisme”.

Al costat de Xavi Pascual ha parlat Tomas Satoransky, un dels homes destacats del matx. El base txec ha acabat amb 17 punts i 20 de valoració en els 32 minuts que ha estat sobre la pista. El ‘13’ del Barça Lassa ha coincidit amb el seu entrenador en afirmar que “té molt mèrit aquesta victòria”, sobretot per la reacció de l’equip en els moments difícils. “No hem vist guanyat el partit, però de vegades, sense voler, et relaxes una mica”, ha explicat. El txec, que ha definit el partit com “boig”, ha reconegut que han patit quan el Reial Madrid s’ha situat sis punts per sobre, però ha felicitat tot l’equip i ha agraït també el gran ambient viscut al Palau.

A continuació, les declaracions de Joey Dorsey i Stratos Perperoglou, dos protagonistes més del Clàssic:

Dorsey

“Ha estat una guerra. Hi havia un gran ambient, i contra el Madrid sempre és una guerra”.

“Hem sortit molt bé al primer quart, ens havíem preparat durant tota la setmana. Tots hem fet la nostra feina a la perfecció per guanyar aquest partit”.

“Sóc conscient que he de millorar els tirs lliures. He de treballar-los durant la setmana”.

Perperoglou

“Sempre és bo guanyar el Reial Madrid i aquest ha estat un gran partit. Hem començat amb un ritme molt alt, però ells són un gran equip. Al final hem tornat a fer nostre el partit”.

“El més important és que l’equip guanyi. És igual qui jugui millor. M’he sentit molt bé i he ajudat l’equip, això és tot”.

“És molt difícil guanyar el Madrid tres vegades seguides, però estem preparats per guanyar-los un cop més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut