Cap de setmana de tornejos importants

Cap de setmana de tornejos importants

L’Aleví A juga a Burriana el Torneig Internacional de Falles, l’Aleví B viatja dissabte a Portugal per disputar el Mundialito 2016 i el Benjamí C disputa a Guadalajara el Torneig de Futbol 7 de Trillo

Cap de setmana intens el que viuran els equips del futbol formatiu amateur del FC Barcelona. Als partits de Lliga d’aquesta jornada s’hi han de sumar els tres tornejos de prestigi que disputen l’Aleví A, l’Aleví B i el Benjamí C a Burriana, Portugal i Guadalajara, respectivament, que serviran d’escalfament d’una Setmana Santa en què els 13 equips blaugrana entraran en competició en diferents tornejos amb rivals de primer nivell.

L’Aleví A de Marc Serra viatja demà cap a Burriana per jugar el X Torneig Internacional de Falles que organitza el CD Salesianos al Camp Municipal San Fernando. El Barça debutarà demà divendres, a les 17.30 hores, contra el Llevant. Els blaugranes jugaran dissabte, a les 9.00 h, contra l’Sporting de Portugal i a les 10.20 h contra el CD Salesianos. La final es jugarà el diumenge, 20 de març, a les 12.10 h. El Barça va perdre l’any passat la final d’aquest torneig a la tanda de penals contra l’Espanyol després d’empatar una final marcada per la forta pluja.

Aquets són els grups del Torneig Internacional de Falles Ciutat de Burriana:

Grup A: FC Barcelona, Levante, Sporting Portugal i CD Salesianos.

Grup B: València, Athletic Club, Betis i Burriana.

Grup C: Sevilla, Atlètic de Madrid, Alboraya i Terol Mudéjar.

Grup D: Vila-real, Espanyol, Genk i Castelló.

 

L’Aleví B de Jordi Font viatja, per la seva part, dissabte cap a Portugal per disputar durant tota la Setmana Santa l’espectacular Mundialito a la localitat de Vila Real de Santo António, a l’Algarve, que reuneix més de 200 equips de tot el món. El Barça participa a la categoria dels nascuts l’any 2004 i debutarà a la primera fase el diumenge 20 de març a les 10.00 h, contra el CF Lanfiara (Costa d’Ivori). El segon partit el jugarà dilluns, a les 15.00 h, contra el Benfica per enfrontar-se un dia després, a les 9.00 h i a les 16.00 h, contra l’equip espanyol de l’EDC Aljaraque i el conjunt americà Wospac Selects DC. En aquesta categoria aleví també juguen clubs de la categoria del Màlaga, l’Inter, el Fluminense, el Juventus, el Borussia Dortmund, el Celta, el Liverpool, el Deportivo, el Porto o el Schalke 04.

Volen reeditar el títol a Trillo

El Benjamí C que dirigeix Albert Puig, per la seva part, sortirà també dissabte cap a Guadalajara per jugar la IV edició del Torneig de Futbol 7 de Trillo. El campionat dels benjamins, nascuts l’any 2007, es disputa el diumenge 20 de març. El Barça està integrat al Grup 1 i jugarà progressivament al camp d’El Robledal contra l’Arganda (11.05 h), l’Sporting Hortaleza (11.55 h), el Rayo Illescas (15.15 h) i el Rayo Vallecano (16.05 h). El Reial Madrid, el Numància, el Benfica, el Getafe i l’Atlètic de Madrid també disputen aquest torneig. El Barça, entrenat aleshores per Òscar Hernández, va ser el guanyador de la darrera edició en superar el La Salle de Palma de Mallorca a la final per 4-2. El Barça juga aquest torneig amb el Benjamí de primer any, jugadors de 9 anys, encara que es trobarà molts equips que porten els benjamins de 10 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut