Local

Portland veurà cinc atletes blaugrana al Campionat del Món de Pista Coberta

Cinc atletes blaugrana intentaran arribar al més lluny possible a Portland Serà una prova de foc de cara als Jocs de Rio 2016

Aquest cap de setmana té lloc el Campionat del Món en Pista Coberta a Portland (EEUU) amb una participació blaugrana destacada. Dels 11 atletes que la RFEA ha enviat a la població d’Oregon, cinc pertanyen a la disciplina del FC Barcelona, que és el Club que més atletes espanyols ha enviat a aquesta important cita.

Cinc representants culers a Portland

Els atletes blaugrana ja comencen a participar en les primeres proves aquest divendres 18 de març. En el cas d’Ángel Rodríguez (60 metres) i Lucas Búa (400 metres), participaran en les eliminatòries, i en cas d’obtenir bones marques passarien a les semifinals i a la final.

Per la seva banda, Manuel Olmedo i Marc Alcalà participaran en la prova dels 1.500 metres durant la matinada de divendres a dissabte a la sessió de la tarda. L’objectiu clar de tots és poder passar a la final. Alcalà, que encara és un atleta en categoria promesa, és una aposta de cara al futur.

L’últim a entrar en acció serà el llançador de pesa Carlos Tobalina. Va aconseguir ara fa uns dies la mínima per participar-hi i intentarà superar la seva millor marca personal, assolida aquesta mateixa temporada amb 20.56, per classificar-se entre els primers.

Més notícies aquí