Gerard López: “Hem de continuar amb el partit a partit, és el que toca”

Gerard López: “Hem de continuar amb el partit a partit, és el que toca”

L’entrenador del Barça B ha parlat del duel d’aquest dissabte contra el Reus Deportiu (19.30 hores / Esport 3) al Miniestadi amb entrada lliure pels socis i menors de 12 anys

El Barça B rep la visita aquest dissabte del Reus Deportiu (19.30 hores / Esport 3), actual segon classificat i un dels favorits per entrar a les places desitjades de play-off. La derrota la passada jornada contra el Lleida fa encara més necessària una bona reacció de l’equip al Mini. “Hem de continuar amb el partit a partit, que és el que toca” afirma Gerard López.

Avançar-se al marcador pot ser clau

El tècnic del filial, Gerard López, ha atès a Barça TV com a prèvia del partit d’aquest dissabte al Mini amb entrada lliure pels socis i menors de 12 anys: “Llàstima de l’entrebanc de l’altre dia a Lleida, però l’equip està bé i amb casi tots els jugadors disponibles”. Sobre el rival: “A la primera volta veníem d’una bona ratxa i el Reus amb una jugada d’estratègia ens va guanyar. Ara està patint més veient com equips de darrera se l’acosten. És un bon equip, amb un entrenador amb experiència, difícil marcar-li un gol, molt ordenat, amb jugadors a davant decisius i un punta referència com l’Edgar que és dels millors de la categoria”. El tècnic de Granollers diu que l’equip necessita a l’afició: “Espero que vingui la gent al Mini, ens va molt bé que hi hagi ambient i que la gent animi aquest Barça B”. Finalment, Gerard creu que pot haver una clau pel partit: “L’equip que s’avanci tindrà molts números i pot ser clau a l’hora d’aconseguir la victòria. La nostra línia de bons resultats ha coincidit amb la porteria a zero i ens trobem còmodes anant per davant al marcador”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut