Palencia Baloncesto - Barça Lassa B: Cauen a casa del líder (83-68)

El conjunt castellà no dóna opció a un filial que sempre ha anat per darrere en el marcador Tot i la derrota el conjunt blaugrana certifica de manera matemàtica la permanència a la LEB Or

El Barça Lassa B ha caigut aquest divendres per 83-68 a la pista del Palencia Baloncesto en la 26ª jornada de la LEB Or. Els blaugranes s’han vist per sota en el marcador en tot moment i el 12-2 inicial no feia preveure un partit fàcil. I és que el líder de la competició ha arribat a manar per més de vint punts en el tercer període (54-33) però el filial s’ha mantingut ferm fins al 83-68. El matx no ha sigut gens fàcil i menys quan Alfred Julbe, en el minut 16, ha estat expulsat per doble tècnica després de fer diverses apreciacions a la parella arbitral.

Líder solvent

El Palencia Baloncesto ha estat un rival duríssim per a un Barça B que no podia comptar amb Marc Garcia, que es va quedar a Barcelona per culpa d’una grip. Sense el màxim anotador de l’equip les prestacions del filial eren menors, però calia competir des del primer minut. La gran sortida de l’equip castellà amb el 25-16 ha estat massa per als catalans, que s’han vist tretze per sota al descans amb el 43-30. En el primer temps, per cert, ha debutat el júnior Aleix Font a la categoria.

Amb Jaume Comas dirigint l’equip després de la desqualificació de Julbe el Barça Lassa B ho ha seguit intentant però les coses no acabaven de sortir. El punts d’Urko Otegi, McCarron i Romà Bas han donat el màxim avantatge al Palència (54-33) que s’ha rebaixat amb els punts de Jaka Lakovic (56-41) i el geni de Xavi Moix (79-59). Tot i la derrota per 83-68 el filial es manté en llocs de Play-off després dels resultats dels rivals directes i ha confirmat la seva permanència a la LEB Or de manera matemàtica.