Barça B – Reus Deportiu: Buscant la cinquena victòria consecutiva al Mini

Barça B – Reus Deportiu: Buscant la cinquena victòria consecutiva al Mini

19.30 hores (Esport 3): Els de Gerard López volen aconseguir la cinquena victòria consecutiva al Mini amb les baixes de Gumbau per sanció i de Suárez i Costa, lesionats

Després de l’entrebanc a Lleida el passat cap de setmana que va trencar una ratxa de nou partits seguits sense conèixer la derrota, el Barça B es vol refer aquest dissabte (19.30 hores / Esport 3) contra el Reus Deportiu, i aconseguir la cinquena victòria consecutiva al Mini, després de guanyar a Espanyol B, Olot, Atlètic Llevant i Villarreal B, amb un balanç de sis gols a favor i cap en contra.

Un altre candidat a tot

El Reus Deportiu ocupa la 2a posició a la taula amb 15 victòries, 10 empats i només cinc derrotes, l’última el passat cap de setmana al camp del Llosetense (2-1). L’entrenador reusenc, Natxo González, que podrà comptar amb tots els jugadors disponibles, va dir a la prèvia que “pel que fa a fiabilitat i contundència, aquest Barça poc té a veure amb el de la primera volta”. Al partit de la primera volta, el Reus es va imposar (1-0) amb un gol d’estratègia. L’entrada és gratuïta pels socis i menors de 12 anys. Gerard López té les baixes de Suárez i Costa per lesió i de Gumbau per sanció. Qui podrà tornar a jugar serà Cámara un cop complit el partit de sanció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut