Un UCAM Múrcia en forma visita el Palau

Un UCAM Múrcia en forma visita el Palau

Els blaugranes, amb baixes importants com Lawal i Ribas i dubtes com Navarro i Abrines

L’UCAM Múrcia, actual vuitè classificat de la Lliga Endesa, visita el Palau amb la intenció d'aprofitar un possible relaxament del FC Barcelona Lassa després del seu important triomf de dijous davant del Reial Madrid. El que segurament no pensen els murcians és que l’equip barcelonista vol seguir amb pas ferm al capdavant de la classificació de la Lliga ACB i no vol perdre cap partit, i menys a casa.

El Barça Lassa, en el duel 349 de Xavi Pascual a la banqueta blaugrana en partit ACB, arriba, però, tocat, amb les importants baixes segures de Shane Lawal i Pau Ribas i amb els dubtes fins a darrera hora de Juan Carlos Navarro i Àlex Abrines. A més, cal tenir present que Joey Dorsey no està inscrit, de moment, a la Lliga Endesa.

Vezenkov i Eriksson, protagonistes a la prèvia

El búlgar Sasha Vezenkov i el suec Marcus Eriksson parlaven en zona mixta com a prèvia del matx contra l’UCAM Múrcia. L’exjugador de l’Aris de Salònica té molt de respecte per “un bon equip, amb bons jugadors com l’ex del Maccabi Faverani”: “De res servirà haver guanyat el CSKA i el Reial Madrid si després perdem al Palau davant el Múrcia. Per tant, màxima concentració.”

Per la seva banda, l’aler suec, a qui se li obren més opcions de jugar tenint en compte les baixes per lesió d’homes com Ribas o els dubtes d’Abrines i Navarro, explica: “Caldrà cobrir les baixes d’aquests jugadors com a equip i no només amb un jugador”.

El rival

L’UCAM Múrcia de Fotis Katsikaris, actualment en zona de play-off, ha canviat respecte a l’equip que va jugar a la primera volta a Múrcia i amb el qual els blaugranes van suar per guanyar (74-82). D’aquell conjunt murcià ha canviat un jugador important: Lima, que ha posat rumb al Reial Madrid. En el seu lloc ha arribat Vitor Faverani, que ja havia jugat a Múrcia anys enrere, abans d’emprendre l’aventura NBA, i va jugar al Maccabi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut