El nou secretari general de l’esport, Gerard Figueras, visita l’exposició de l’Espai Barça

El nou secretari general de l’esport, Gerard Figueras, visita l’exposició de l’Espai Barça

Més de 19.000 socis i aficionats han passat per la mostra que exhibeix tots els detalls de la proposta guanyadora del Nou Palau Blaugrana i que pròximament es completarà amb la del Nou Camp Nou

El nou secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, ha visitat recentment l’Exposició de l’Espai Barça, que es troba a la Sala París de les instal·lacions blaugrana. Figueras va estar acompanyat durant el recorregut per Ferran Falcó, secretari general de Territori i Sostenibilitat del govern català, el directiu Joan Bladé i el director general del Club, Ignacio Mestre.

Gerard Figueras, que va rellevar a principis de febrer Ivan Tibau en el càrrec, va conèixer de primera mà tots els detalls de la proposta guanyadora del Nou Palau Blaugrana, obra de l’equip HOK i TAC Arquitectes, que preveu un complex esportiu format per quatre instal·lacions independents; un Palau amb capacitat per a 12.000 espectadors per a espectacles esportius i 12.500 per a esdeveniments socials i culturals, una pista annexa per a fins a 2.000 espectadors, una pista de gel per a fins a 800 espectadors, i les instal·lacions i camps de l’FCBEscola.

L’Exposició de l’Espai Barça està tenint una gran rebuda per part dels socis i aficionats i més de 19.000 persones ja han passat per la mostra des que va obrir les seves portes el 2 de març passat. L’Exposició recull el projecte patrimonial del Club i en especial els detalls de la proposta guanyadora del Nou Palau Blaugrana, i pròximament es completarà amb la proposta del Nou Camp Nou, de l’equip Nikken Sekkei + Pascual i Ausió Arquitectes, que va ser escollida recentment pel jurat de l’Espai Barça, un cop es faci la presentació oficial en les properes setmanes.

Cal recordar que els socis tenen a la seva disposició un servei de visites guiades per poder conèixer amb més profunditat el Nou Palau Blaugrana, atesos per un especialista en el projecte, tots els dijous, entre les 18h i les 20 hores, sense necessitat de fer una inscripció prèvia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut