Liderat en solitari a l’ACB quatre anys després

Liderat en solitari a l’ACB quatre anys després

Des de l’última jornada de la lliga regular de la temporada 2011/12, en el partit contra l’Assignia Manresa al Nou Congost, els homes de Xavi Pascual no encapçalaven la classificació de la competició domèstica en solitari

El FC Barcelona Lassa de bàsquet ha guanyat aquest diumenge l’UCAM Múrcia al Palau Blaugrana en un triomf que ha significat el liderat en solitari de la Lliga ACB, amb un balanç de 22 victòries i només 2 partits perduts. La derrota del València Basket a la Font de Sant Lluís contra l’Estudiantes (62-68) ha deixat els homes de Xavi Pascual sols al capdavant de la classificació.

Un fet que no succeïa des del 6 de maig del 2012. Aquell dia els blaugranes van vèncer per 71 a 77 l’Assignia Manresa al Nou Congost. Curiosament, el mateix resultat que el Barça ha obtingut en aquesta jornada 24 contra l’UCAM Múrcia, tot i que aquest cop el triomf s’ha assolit al Palau.

Des d’aquell Manresa - Barça, el conjunt dirigit per Xavi Pascual només havia arribat a ser líder empatat amb altres equips. La temporada 2012/13 no es va ocupar la primera posició. Les dues temporades següents els blaugranes van iniciar la fase regular amb victòries, fet que els va permetre liderar la classificació, encara que sempre acompanyats. El curs 2013/14 el Barça va ser líder fins a la jornada 4, i el 2014/15, fins a la 5. Aquesta campanya els de Xavi Pascual han sigut líders amb el València Basket fins a la jornada 6 i, posteriorment, des de la 21 fins a la 23. Ara, la derrota de l’equip taronja, sumada al triomf blaugrana contra l’UCAM Múrcia, ha fet que tots dos equips se separin.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut