FC Barcelona 23 – Alcobendas Rugby 16: Somiant amb el play-off

El FC Barcelona guanya un rival directe i manté les opcions per classificar-se per al play-off

Gran victòria aconseguida pels homes de Ricardo Martinena davant d’un rival que els va posar en moltes dificultats. Els blaugranes van sortir al terreny de joc amb la intenció d’assegurar una diferència al marcador al més aviat possible. Noel Marx va sumar tres cops de càstig quan s’havien jugat els primers 25 minuts del primer període. Però els visitants van retallar diferències abans de marxar al vestidor i van deixar-lo en 9-6. Tot i així, els blaugranes van reaccionar i només cinc minuts més tard van anotar un assaig transformat que va deixar el marcador en 16-6.

Victòria treballada fins al final

La segona meitat va començar amb un assaig molt matiner dels visitants. Al minut 42, l’Alcobendas Rugby va escurçar diferències i es van posar a cinc punts. Tot i intentar-ho, els blaugranes no van poder tornar a anotar i al minut 60 els madrilenys van tornar a anotar un assaig que va empatar el partit a 16 quan quedaven 20 minuts per acabar el matx. Els barcelonistes van insistir per sumar una victòria i el premi va arribar a l’últim minut del matx amb el segon assaig transformat a mans de Noel Marx, que va donar la victòria als catalans.

Un pas més cap al play-off

Amb aquesta victòria, el FC Barcelona suma 38 punts a la classificació i puja fins a la setena posició i ha retallat diferències amb el sisè classificat, precisament l’Alcobendas Rugby, i es queda a nou punts del play-off. El proper partit serà el 3 d’abril a camp de l’Ampo Ordizia, rival directe dels catalans.