Marc Carmona fa una sessió doble amb cinc jugadors del B

Marc Carmona fa una sessió doble amb cinc jugadors del B

El Barça s’entrena sota mínims a causa dels compromisos dels internacionals espanyols

Després de l’empat del FC Barcelona a quatre amb ElPozo Múrcia de divendres 18, els homes de Marc Carmona han tornat a la feina en una doble sessió de matí i tarda a la Ciutat Esportiva per tal de preparar el partit davant del Magna Gurpea de la Jornada 25 de la LNFS.

Però l’entrenador català no ha pogut comptar amb tots els seus efectius. Sergio Lozano, Lin, Jesús Aicardo i Paco Sedano van ser convocats pel seleccionador espanyol, José Venancio López, per al partit de play-off davant d’Eslovènia del proper dimarts 22 de març per guanyar-se un lloc al Campionat del Món de Colòmbia del 2016. El partit que es jugarà a les 20 h a Maribor.

Amb cinc del Barça B

Carmona ha hagut de completar l’entrenament amb cinc joves del Barça B que el cap de setmana passat va guanyar al Prone Lugo i s’han situat tercers a la classificació de la Segona Divisió. El porter Miquel Feixas, i Álvaro, Ferran Plana, Esteban Cejudo i Juan Emilio han ajudat a la resta de jugadors del primer equip a poder realitzar l’entrenament pautat pel cos tècnic blaugrana.

Divendres, l’equip jugarà davant del Magna Gurpea el seu partit de Lliga davant dels navarresos el que serà el quart enfrontament de tots dos equips aquesta temporada, després del de Lliga de la primera volta, del matx dels vuitens de la Copa del Rei i del de quarts a la passada Copa d’Espanya de Guadalajara. Els blaugranes intentaran que el resultat del partit de divendres acabi com els tres anteriors d’aquesta temporada. Amb una victòria culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut