S’allunyen de les quatre primeres posicions

El Barça CBS perd a la pista del Basket Almeda (61-55) i queda a tres victòries de les places que permeten disputar la Final a Quatre

El primer equip femení blaugrana visitava una de les pistes més complicades d’aquesta segona fase, la del Basket Almeda, conjunt que ocupa la segona posició de la classificació. El partit va estar marcat per la igualtat en el marcador durant els dos primers períodes, en els quals el Barça CBS va poder imposar el ritme que necessitava, procurant que l’equip local no se sentís còmode en atac. La bona feina de les visitants les va permetre arribar a tenir un màxim avantatge de cinc punts. La defensa era bona i el Basket Almeda tenia molts problemes per anotar però les errades en l’atac blaugrana van fer que mai s’ampliés aquest avantatge.

No obstant, a la meitat del segon quart, la dinàmica es va capgirar i, a poc a poc, el Barça CBS va veure com eren les locals les que es posaven per davant en el marcador. Es va arribar al descans amb quatre punts de marge favorables al Basket Almeda. L’inici del tercer període va ser clau. Un parcial de 5-0 en contra va obligar a Tito Sobrin a demanar un temps mort tot just al primer minut de la represa per tal de tallar la sortida de l’equip local. Les blaugranes van intentar recuperar el seu joc però al final del tercer període el desavantatge ja era de 10 punts. En el darrer quart, tot i els esforços per reduir la diferència, el Barça CBS va veure com se li escapaven les opcions de lluitar per una victòria que hagués permès apropar-se a les quatre places que donen accés a la Final a Quatre.

El pròxim partit serà diumenge 3 d’abril, a les 17:45 hores, a la pista del J.E. Terrassa A – Qsport.

Consulta els resultats i la classificació.