El Juvenil blaugrana, campió de Lliga

Els de Martí Graells es proclamen campions de Lliga quan encara queden quatre jornades

Juvenil: Alcoletge CFS 1 – FC Barcelona 7

El Juvenil del FC Barcelona es va proclamar matemàticament campió de Lliga a falta de quatre jornades en guanyar en terres lleidatanes l’Alcoletge per 1-7.

Els blaugranes van sortir a la pista lleidatana sabent que només necessitaven un punt per assaborir el campionat de Lliga. Aquest fet, unit a l’empenta de l’equip local, esperonat per un públic que omplia de gom a gom el pavelló, va fer que els primers minuts es veiés un joc força igualat a causa d’un cert descontrol. A mesura que anaven passant els minuts els barcelonistes van agafar el control del joc, fins que a l’equador de la primera meitat es van avançar en culminar una jugada al segon pal. En els últims minuts d’aquest primer període, el partit es va posar coll avall per als barcelonistes, quan dos gols seguits feien enfilar el camí dels vestidors amb un tranquil·litzador 0-3 al marcador.

A la represa, ràpidament es va posar el 0 a 4 que semblava sentenciar el matx. A partir d’aquell moment, els de la Terra Ferma van jugar amb el porter-jugador per canviar la dinàmica, però el resultat va ser el mateix. D’aquesta manera, a mesura que anaven passant els minuts els nois de Martí Graells feien possessions més llargues de pilota per evitar riscos. Producte d’aquest domini van marcar dos gols més que van posar el 0-6. Quan ja semblava que aquest seria el resultat final del partit els lleidatans van posar l’1- 6. Finalment els culers van marcar el definitiu 1-7 en una jugada desafortunada per la defensa local.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona va poder celebrar el Campionat de Lliga a falta de quatre jornades per al final, i es distancien 15 punts sobre els seus immediats perseguidors.

Cadet: CE Sant Julià 1 – FC Barcelona 5

El partit va començar amb un domini en el joc dels blaugranes tot i la pressió a mitja pista dels andorrans. Però al minut 9 de partit, una jugada d’estratègia va permetre que Jose avancés els blaugranes al marcador i dos minuts més tard, Roger va fer el 0-2. Els barcelonistes es van carregar de faltes abans de finalitzar el període i en una contra, els locals van reduir les diferències.

Després del descans, el control del partit va continuar sent culer, però l’efectivitat visitant va millorar considerablement i Roger va fer l’1-3 en una jugada al segon pal i Jose va fer el quart, segon en el seu compte particular. Els de Sant Julià van intentar reduir les diferències jugant amb el porter-jugador, però una recuperació de Víctor va permetre fer el cinquè i definitiu gol, amb el qual es va acabar el matx.

Infantil: FS CB Caldes 3 – FC Barcelona 6

La visita dels blaugranes a Caldes va portar una important victòria després de conquerir per quarta temporada consecutiva la Minicopa. Els locals van fer el passadís als campions de Guadalajara abans de començar el matx.

El domini del joc era blaugrana des de l’inici i als cinc minuts, Kike va obrir el marcador. A la jugada posterior Pere López va marcar el segon en una bona jugada col·lectiva. I una altra vegada Pere López va trobar porteria amb un xut creuat per marcar el 0-3. Els locals van pressionar i amb una falta a prop de l’àrea van retallar diferències i encara abans del xiulet final de la primera part, un contraatac va deixar el marcador en 2-3.

A la segona part, l’equip va sortir més centrat i amb ganes de tancar el partit al més aviat possible. D'aquesta manera, Víctor va fer un doblet als minuts 25 i 32 gràcies a dues assistències d’Aniol. Adri va fer el sisè gol abans que els de Caldes marquessin el tercer i definitiu gol amb el que es va acabar el xoc.

Aleví: FC Barcelona 6 – FS Montcada 0

El Barça va començar el seu partit amb uns primers minuts en què tots dos equips intentaven imposar el seu domini però després del gran gol inicial del blaugrana Luis, els blaugranes van trobar-se més còmodes a la pista. El domini va ser quasi absolut dels locals i els gols d’Adri, Eudald i Dani van permetre marxar al vestidor amb un còmode avantatge.

A la represa, el partit va tenir la mateixa tònica que a la primera i el domini barcelonista va ser total durant la segona part. Tot i tenir moltes ocasions de gol, els culers no van aprofitar les nombroses ocasions que generaven, a vegades per falta d’encert i a vegades per la bona actuació del porter visitant. Al final, Marc i Dani per segona ocasió al partit, van deixar el marcador en el definitiu 6-0.