Espanya, obligada a remuntar l’1-0

El combinat espanyol cau per 1-0 davant d’Eslovènia i haurà de remuntar

L’Espanya de Paco Sedano, Sergio Lozano, Lin i Aicardo haurà de remuntar el proper 12 d’abril a Melilla si volen estar presents al Mundial de Colòmbia. Els blaugranes van caure derrotats al partit davant d’Eslovènia per 1-0 amb el solitari gol de Fetic a la primera part.

Els actuals campions d’Europa sabien que el xoc davant dels eslovens seria complicat des de bon inici i el joc dels balcànics així ho va demostrar. Eslovènia va estar molt centrat en defensa i no va permetre ocasions gaire clares dels espanyols durant la primera meitat. El pavelló de Maribor on es va jugar el matx estava ple a vessar per donar suport a la seva selecció davant del millor conjunt europeu del moment. Abans d’arribar a la mitja part, un xut potent de Fetic es va colar per la porteria defensada pel blaugrana Paco Sedano, que no va poder fer res per aturar l’obús del jugador eslovè. Amb aquest resultat els dos equips van marxar al vestidor.

Oportunitats sense premi

A la represa, l’equip dirigit per José Venancio va mirar d’eixugar la diferència al marcador des de l’inici mateix, però tot i les nombroses oportunitats, Espanya no va poder marcar cap gol. El culer Lozano va tenir alguna oportunitat d’aconseguir l’empat, però el porter eslovè i la falta d’encert no va permetre que el marcador s’igualés. El combinat espanyol va sotmetre a una pressió constant Eslovènia a la segona part i malgrat tenir el doble de rematades a porteria que el seu rival, el marcador no es va moure.