Carmona: “Anem a una de les pistes més difícils de la Lliga”

Carmona: “Anem a una de les pistes més difícils de la Lliga”

El Barça Lassa vol recuperar sensacions contra el Magna Gurpea després de l’empat al Palau davant d’ElPozo Múrcia

Tot just abans de marxar cap a Pamplona per disputar el partit de la 25a jornada de la LNFS davant del Magna Gurpea, Marc Carmona i Saad han atès els mitjans de comunicació per valorar el xoc davant dels navarresos.

El tècnic català és conscient de la dificultat del rival dels blaugranes i, tot i que aquesta temporada els han vençut en els tres enfrontaments que han disputat, l’equip navarrès és sempre un rival difícil. “Anem a una de les pistes més difícils de la lliga”, ha reconegut Carmona. L’italo-brasiler Saad coincideix amb el seu entrenador: “El Magna Gurpea sempre ens posa les coses complicades, però sabem del potencial que tenim. Sabem que ens exigiran però tenim un equip amb molta experiència per treure un bon resultat”.

Setmana atípica

El fet que quatre jugadors blaugranes hagin estat amb la selecció espanyola per disputar el partit davant d’Eslovènia no ha ajudat a que els tècnics hagin preparat el xoc de la millor manera: “Hem treballat amb la gent que estava aquí però des del punt de vista del grup farem una miqueta avui i una miqueta demà”, ha comentat Carmona. A més, ha afegit que “estem en una setmana d’aquestes que a nosaltres no ens agraden gaire perquè no la podem preparar com ens agradaria”.

Carmona considera, però: “Hem jugat fa poc i això ens serveix de referència per algunes coses”. De fet, aquesta temporada tots dos equips s’han vist en tres ocasions i el Barça Lassa ha sortit vencedor en tots tres partits.

Aspirar a la primera plaça

L’empat davant d’ElPozo Múrcia encara està present al vestidor blaugrana. “Els jugadors estan disgustats perquè malgrat l’empat som conscients de que vam cometre errades que no podem cometre i vam tornar a encaixar gols que no hauríem d’encaixar”, ha confessat Carmona. Si els blaugranes no haguessin empatat el seu partit davant dels murcians, haguessin pogut retallar diferències amb el Movistar Inter, actual líder de la LNFS, després del seu empat a la pista de l’Aspil Vidal Ribera Navarra. “És molt difícil, però la nostra obligació és intentar guanyar tots els partits i si ens dóna, bé”, ha reconegut Marc Carmona, per afegir posteriorment que “hem d’estar allà i la nostra obligació és intentar-ho”. “La trajectòria a la lliga és bona, tenim un bon coixí respecte al tercer i hem d’intentar mantenir-ho i estar allà per si el primer falla”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut