Suárez reapareix amb l’Uruguai amb gol contra el Brasil de Neymar Jr

A més de marcar el 2-2 definitiu, el davanter del FC Barcelona va ser el capità de la seva selecció

Luis Suárez va tornar a jugar amb la seva selecció dos anys després i ho va fer amb el braçal de capità contra el Brasil de Neymar Jr. En el partit corresponent a la cinquena jornada de la classificació sud-americana pel Mundial de Rússia 2018, el davanter uruguaià del Barça va anotar el 2-2 al minut 47 i va salvar un punt per a l’Uruguai. Amb aquest resultat, la selecció d’Óscar Tabárez es col·loca en tercera posició amb 10 punts, a tres de l’Eqüador, líders de la taula.

La selecció brasilera, capitanejada per Neymar Jr, es va avançar amb dos gols en els primers 25 minuts, de Douglas Costa i de Renato Augusto. Però passada la mitja hora, la celeste va reaccionar i va retallar distàncies amb un gol d’Edinson Cavani. El partit va arribar al descans amb 2-1 al marcador. I a la primera acció de perill de la represa, Suárez va rebre una pilota a l’espai a la part esquerra de l’àrea i amb un xut sec va batre el porter del Brasil per segellar l’empat.

El ‘9’ blaugrana va disposar de diverses ocasions per donar el triomf al seu país, però no va aconseguir moure l’electrònic. El proper dimecres, l’Uruguai rebrà la selecció del Perú a Montevideo. En canvi, Neymar Jr no podrà jugar el proper partit del Brasil a Paraguai per acumulació de targetes grogues.