16 internacionals s’incorporen a les seves seleccions

16 internacionals s’incorporen a les seves seleccions

Durant l’aturada per tornejos amistosos, el Barça Femení es queda amb quatre jugadores disponibles: dues porteres i dues jugadores de camp

La nova aturada per compromisos internacionals ha comportat un nou èxode massiu de les futbolistes del Barça. En aquesta ocasió, setze han estat citades per les seves Federacions, principalment per disputar tornejos de preparació per al Mundial. Així, ara mateix el cos tècnic blaugrana té disponibles les porteres Pamela Tajonar i Gemma Font i les jugadores Melanie Serrano i Kheira Hamraoui. A continuació repassem l’agenda de les internacionals

ESPANYA – ALGARVE CUP (9): Sandra Paños, Marta Torrejón, Andrea Pereira, Leila Ouahabi, María León, Vicky Losada, Alexia Putellas, Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey
Amb 9 blaugranes en una convocatòria de 23 futbolistes, Espanya intentarà revalidar el títol obtingut el 2017 a Portugal. A la fase de grups l’espera Holanda, el dimecres 27, i Polònia, divendres. El dimecres 6 són les finals.

HOLANDA – ALGARVE CUP (2): Lieke Martens i Stefanie Van der Gragt
La vigent campiona d’Europa i co-guanyadora de l’última edició, amb la reaparició de Van der Gragt a la llista, està enquadrada en el mateix grup d’Espanya i es podria veure un partit amb fins a onze barcelonistes sobre la gespa.

ANGLATERRA – SHE BELIEVES CUP (1): Toni Duggan
Les lionesses repeteixen el periple nord-americà de la temporada passada. Seran, de nou, tres duels de màxim nivell: contra el Brasil a Filadèlfia (dia 27), amb els Estats Units a Nashville (dia 2) i davant del Japó a Tampa (dia 5).

BRASIL – SHE BELIEVES CUP (1): Andressa Alves
L’últim assaig de la canarinha abans del Mundial també la porta als Estats Units. A banda del duel blaugrana a Filadèlfia, Andressa Alves es veurà les cares amb el Japó el dia 2 i amb els Estats Units, el 5.

NIGÈRIA – CYPRUS CUP (1): Asisat Oshoala
La campiona africana coincidirà en un grup amb Àustria, Bèlgica i Eslovènia. El 7 de març es disputaran les finals de la competició.

ESPANYA SUB 19 – TORNEIG DE LA MANGA (2) Candela Andújar i Claudia Pina
Amb tres representants (Candela, Pina i Laia Codina, del filial), el Barça també és l’equip que més aporta al combinat espanyol sub19, que jugarà contra Anglaterra, Suïssa i Holanda a La Manga Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut