Neymar Jr i Dani Alves, convocats amb el Brasil

Neymar Jr i Dani Alves, convocats amb el Brasil

Dunga ha fet pública la llista de la ‘seleçao’ per als partits contra l’Uruguai i el Paraguai que s’han de disputar el 25 i el 29 de març

Aquest dijous s’ha fet pública la llista de convocats de la selecció brasilera per als propers partits. Dunga ha tornat a comptar amb els blaugranes Neymar Jr i Dani Alves per als dos importants enfrontaments que han de disputar contra l’Uruguai de Luis Suárez i el Paraguai els propers 25 i 29 de març. Tots dos partits corresponen a la fase de classificació per al Mundial del 2018 que s’ha de disputar a Rússia.

Dos partits de gran importància

La selecció brasilera jugarà el primer partit contra l’Uruguai com a local a l’Arena Pernambuco de Recife. Aquest partit, en què també ja podria participar Luis Suárez, servirà per definir la segona posició que ara mateix ocupa l’Uruguai amb 9 punts pels 7 que suma el Brasil.

El segon, contra el Paraguai, es jugarà a l’estadi Defensores del Charco a Asunción (el Paraguai), i també pot tenir molta importància a la classificació, ja que ambdues seleccions es troben empatades a 7 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut