Els 18 jugadors convocats per rebre l’Arsenal

Els 18 jugadors convocats per rebre l’Arsenal

Luis Enrique no podrà comptar ni amb Piqué, per sanció, ni amb Rafinha i Sandro, per lesió, però recupera Arda respecte del partit d’anada

El FC Barcelona rep aquest dimecres l’Arsenal al Camp Nou (20.45 hores, beIN Sports) en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Després del 0-2 aconseguit a Londres, els blaugranes han de certificar la seva presència als quarts. Amb aquest objectiu, el Barça afronta el duel amb la baixa destacada de Gerard Piqué, per acumulació de targetes. La baixa del central català se suma a les de Rafinha i Sandro per lesió. La resta de la plantilla estarà a disposició de Luis Enrique, que ha deixat fora de la llista de convocats Masip, Douglas i Adriano, per decisió tècnica. El tècnic recupera Arda Turan, que en el duel d’anada va complir una sanció de la temporada passada. Marc Bartra és l’altra novetat respecte del partit a Londres.

Així doncs, la llista de 18 jugadors convocats per rebre l’Arsenal al Camp Nou la formen els jugadors següents: Ter Stegen, Bravo, Rakitic, Sergio, Alves, Arda Turan, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu.

L’equip, que es va entrenar per última vegada aquest dimarts a la Ciutat Esportiva, està citat unes dues hores abans del partit a les instal·lacions del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut