Rafinha torna a trepitjar un terreny de joc sis mesos després

Rafinha torna a trepitjar un terreny de joc sis mesos després

El migcampista blaugrana va jugar mitja hora en l’amistós de la selecció olímpica del Brasil i va protagonitzar una bona assistència de gol

Rafinha torna a sentir-se futbolista. Després d’estar sis mesos de baixa per lesió, el migcampista blaugrana ja sap què és tornar a jugar un partit. El retorn va produir-se aquest diumenge en el duel amistós entre les seleccions sub-23 del Brasil i de Sud-àfrica (3-1). El futbolista va jugar la darrera mitja hora del partit i va tenir temps per deixar detalls de la seva qualitat. Va protagonitzar una bona assistència entre línies que va acabar amb el tercer gol brasiler, obra d’Andreas Pereira.

El jugador blaugrana va caure lesionat el 16 de setembre a l’Estadi Olímpic de Roma, en el duel de la primera jornada de la fase de grups de la Champions contra la Roma. Aquest trencament al lligament encreuat del genoll dret va frenar el bon rendiment que estava oferint a principi de temporada. Després de sis mesos de recuperació, el ‘12’ del Barça va rebre l’alta mèdica el 17 de març. En una entrevista als mitjans del Club va assegurar que aquest era “un moment de felicitat immensa”.

L’oportunitat per tornar a trepitjar un terreny de joc li ha arribat, doncs, amb l’última convocatòria de la selecció olímpica del Brasil. Rafinha no va participar en l’amistós de dijous contra Nigèria però sí que ho va fer aquest diumenge i s’incorporarà a la disciplina de Luis Enrique amb més minuts a les cames.

Cal recordar que Rafinha va debutar amb la selecció absoluta de Dunga el setembre passat, i va jugar un total de 35 minuts en els amistosos contra Costa Rica i els Estats Units.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut