Tots els presidents del FC Barcelona assistiran al Clàssic

Tots els presidents del FC Barcelona assistiran al Clàssic

Agustí Montal, Raimon Carrasco, Josep Lluís Núñez, Joan Gaspart, Enric Reyna, Joan Laporta, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu coincidiran a la Llotja del Camp Nou

Tots els presidents del FC Barcelona han confirmat la seva presència a la Llotja President Suñol per al Clàssic del proper 2 d’abril. Agustí Montal, Raimon Carrasco, Josep Lluís Núñez, Joan Gaspart, Enric Reyna, Joan Laporta, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu coincidiran a la zona noble del Camp Nou, en el marc d’un partit contra el Reial Madrid en què es rendirà homenatge a Johan Cruyff.

Cal recordar que els presidents esmentats ja van signar una Carta Oberta per agrair al jugador i entrenador holandès l’important llegat que ha deixat al FC Barcelona. En aquest text fet públic el dijous 24 de març s’expressava: “L’arribada de Cruyff va canviar la història del Barça, perquè va contribuir a modificar de manera decisiva la seva mentalitat. Ens va fer aixecar el cap i veure que cap rival era invencible, que podíem aconseguir allò que ens proposéssim. Cruyff va ser la icona que va explicar millor que cap altra que el Barça és més que un club, sense complexos, implicat en la realitat i el moment social, disposat a anar sempre endavant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut