El vestidor de l'handbol, tancat per seleccions

El vestidor de l'handbol, tancat per seleccions

La disputa dels preolímpics marca l’agenda de l’handbol del Barça Lassa

La competició d’handbol viurà una nova aturada a causa de la disputa dels tornejos de classificació per als Jocs de Rio. Aquesta competició de seleccions fa que s’aturin les competicions de clubs i el vestidor blaugrana quedi pràcticament buit.

Els blaugranes, als preolímpics

Un total d’11 jugadors del FC Barcelona Lassa es jugaran la participació en els Jocs de Rio entre el 7 i el 10 d’abril. Espanya, amb Gurbindo, Sarmiento, Tomás, Viran, Pérez de Vargas i Entrerríos, és la selecció que més jugadors blaugrana té.

Noddesbo amb Dinamarca, Lazarov amb Macedònia, Syprzak amb Polònia, Kopljar amb Croàcia i Jallouz amb Tunísia completen la llista de jugadors del Barça Lassa als preolímpics.

Els grups amb jugadors del Barça Lassa

A Gdansk (Polònia), els locals amb Macedònia, Xile i Tunísia competiran per dues places a Rio. Dues places per als Jocs es jugaran a la Ciutat sueca de Malmö, on Espanya, Suècia, l'Iran i Eslovènia lluitaran per estar a Rio.

A Herning (Dinamarca) Noddesbo i Kopljar buscaran portar als jocs les seves seleccions davant Noruega i Bahrein.

El format de competició és igual per a tots els grups: una Lliga de quatre equips, tots contra tots, i els dos primers tenen la classificació.

La resta de seleccionats

Cedric Sorhaindo amb França, en qualitat de campions del món, i Danjel Saric amb Qatar, com a campions d’Àsia, ja tenen la classificació assolida per a Rio.

França jugarà amb Hongria un amistós durant aquest període d’aturada de la competició de clubs, i Qatar jugarà a Doha un torneig de preparació amb el Brasil i l’Argentina.

Per la seva banda Gudjon Valur Sigurdsson es concentrarà amb Islàndia per realitzar una estada d’entrenaments.

Els que es queden a Barcelona

Filip Jicha, Aitor Ariño i Carlos Ruesga es quedaran a Barcelona per seguir entrenant-se. Durant els propers dies treballaran al gimnàs durant el matí i a la tarda s’entrenaran conjuntament amb el segon equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut